ќе ти го затворат акаунт-от .. замунда одамна функционира како Public torrent сервис веќе, така да не верувам нешто дека ќе се деси сем ако сменат политика. Ама на други од приватниве ако не пратиш правила одма ќе те flag-не системот и ако не оправиш ситуација ќе те блокираат после. (hit and run, seeding time, etc)Call me old, ама шо е финтава со ratio? Ако не одржуваш позитивен нема да ти дозволат да симињаш торенти?
Јас ретко користам торенти, и најчесто завршувам работа на замунда, а тука ратио-то од секад ми е ниско па не сум имал никакви проблеми..
Ако можеш 300 комада поени да ми дадеш, враќам ти ги штом направам 300? Уште толку ми фалат до 1000, па да купам 5 гига уплоад, само еден торрент од 6 гига имам симнато и го сидам од јануари и само 900мб успеа некако да аплоадира и поени собирам цццц, никој да се закачи на мене па да аплоадирам како треба. Не ми дава друг торрент да симнам додека не поправам ratio.Некој да не сака поени на crnaberza? Aко на некој стварно му требаат, би му дал неколку.
Погледнете го атачментот 152072
Побро, пиши ми username, јас ќе ти пратам поени на црнаберза.Уште толку ми фалат до 100
Епа како на форумовОд што се многу курчеа со рестрикции и забрани лоша статистика имаат само
» Ukupno članova: 9,032
» Ulogovani korisnici: 38
Форумов е 99% Македонски, ова е нешто како екс-ју би требало барем 100.000 да има минимум.Епа како на форумов
Членови: 36.699
Онлајн членови
Вкупно: 60 (членови: 31, гости: 29)
Разликата е што не е постојано отворен за регистрација, a неактивните членови се бришат.Форумов е 99% Македонски, ова е нешто како екс-ју би требало барем 100.000 да има минимум.
Што ти треба од таму?Дечки дали има некој avistaz invite?
ох немам поима од поимите само замунда nvmШто ти треба од таму?
Имам 16 000 поени а invitation token е 10 000. Само не сум сигурен дали важи invitation-ов за да го даваш на други. Пошо овие CinemaZ, AvistaZ, ExoticaZ, PrivateHD исти owner-и имаат и имаа некои можности вака преку invitation token сам себе да си се инвајтнеш од еден на друг од четириве. Но, повторно, не сум сигурен дали можеш на друг да го пратиш.
Исто така, имаат и еден Discord notification што го праќаат, не знам искрено колку често (отприлика можеби еднаш месечно) и тогаш регистрациите се отворени ама тоа трае само 5 минути мислам а обично и во некое бош време го пуштаат, околу 5-6 сабајле ми има стигнато еднаш-два пати.
Доколку инсистираш да те инвајтнам ако воопшто е можно (тоа поените не ми требаат мислам) ќе треба по приватна порака да ми пишеш дали си член на други тракери (со линк до отворени профили), статистика од твојот torrent client, дали си port forwarded, колку ги разбираш поимиве околу торенти (seed, leech, port forward/connectable, HnR и слично) па да размислам.
Има торент тракери кои бараат да си режисер и да те има на ИМДБНа avistaz и со 10 евра се завршува работа, она погоре е бетер од интервју за работа во НАСА![]()
Пиши што бараш, може се наоѓа на други тракери...Дечки дали има некој avistaz invite?
Што и се десило, трајно нешто или?Замунда капут
Муриканциве го окупирале.Што и се десило, трајно нешто или?
PHONE CAR HOLDER XTROBB 20384
420,00 ден
PUMPA ELEKTRICNA EXTRALINK w/3 nozzles
530,00 ден
CPU INTEL ULTRA 5 225 max turbo 4,9GHz, 10 CORE, 22MB s.1851, BOX w/o cooler BX80768225
11.900,00 ден
NB 2-SCREEN MONITOR 14" EXTRALINK S688, IPS FULLHD, 13.3"- 17.3", EX.21571
22.510,00 ден
RADIO EXTRALINK SOLAR w/hand crank/dynamo, powerbank & SOS flashlight
4.000,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL MINI HAMA RAGE EXODUS 760 RGB LED 60% w/palm rest OUTEMU Red switch , Black, 217828
2.580,00 ден