ете корегиравЛеле во моментов баш како ке ми леTне едно дрончееееееее... па па па...
Mоментално по cyberЛеле во моментов баш како ке ми легне едно дрончееееееее... па па па...
Te molam na sekoja replika na temava tagiraj go Oktar, da ima mini heart attack deka ti si go spomnal vo Specijalent 1337 giveaway, ke misli dobilNoup. 184 е моменталниот count, истекоа некои членства во меѓувреме и се уште не се обновени.
Требаше да се искористи тој момент кога фалеше само 1
Апдејтиран и каунтерот соодветно
Октар не е во игра и само сеир гледа на вашите реакции, Октар нема паричка.tagiraj go Oktar, da ima mini heart attack
Сигурно на тоа работат, сеуште немам добиено инфо за 1337 маичката што треба да ми следи со членството, ама не ги пипам да не им одземам концентрација...Ајде бе кога е влечењето, да не чекате да истече некоја претплата?![]()
![]()
![]()
Погледнете го атачментот 143919
Благодариме на довербата.
Ќе споделиме повеќе детали за giveaway-от во текот на следните 2-3 дена
Тешко е....ама ќе издржиме.Уште некој ден и споделуваме официјални информации. Кај три години се чекаше, таму и уште три дена..![]()
Погледнете го атачментот 144588
Дронот ќе биде доделен како подарок на 15-ти јануари во 13:37 часот на еден од членовите кои имаат активно премиум членство (влагаат во избор и оние со Basic и со 1337).
Детали за извлекувањето како и точниот модел на дрон кој ќе биде подарен ќе следат наскоро.
обновив. ама слабо системов на регистрација.Истечено ти е
Стои со статус откажана. Ќе мора @D да провери каде заглавила работата.Сега гледам, уште не е регистрирана уплатата?
Сега гледам, уште не е регистрирана уплатата?
Ве молам да проверите дали сум на списокот бидеќи "магично" ми го снемува премиЈум членството неколку пати!
Бесплатна достава
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC P12 PRO PWM PST CO 600-3000 RPM 4-pin, BLACK, ACFAN00312A
740,00 ден
Бесплатна достава
CABLES NET PATCH FTP CAT5e 15m Gray Secomp, 21.99.0115-25
395,00 ден
Бесплатна достава
CABLES AUDIO FIFINE L9 2x XLR M/F 3,0M, L9
810,00 ден
Бесплатна достава
NET LAN WIRELESS PCI-E CUDY AC1300 Dual-Band, 867+400Mbps, WE1300
1.170,00 ден
Бесплатна достава
CE ACCESSORIES EXTRALINK MI ROBOT VACUUM SET FOR E10/E12