Sparkplug folf
hello world
- 5 јануари 2021
- 362
- 280
Не можам. Не го имам копирано текстот
Екстерен пробав да најдам и не најдов никаде. Можам овој да го пробам да го направам во екстерен. Би било јак проект но ќе биде како да влечкам цигла. Најдов убави флопи драјвови од стар дел лаптоп. Не ми текнува моделот, ќе го напишам во едит. Има proprietary конектор и има мини усб за да може да се кпристи надвор од лаптопот. Би земал таков наместо друг екстерен бидејки е поквалитетен. Сакав за 320 денари да уживам ама тоа е.
ок друже за графичка ништо посебно да дава сликаЗа графичка ќе најдеме некоја, освен ако не бараш нешто поспецифично. Е сега за напојување е џа или бу. Сепак е потешко да најдеме некое исправно. Ќе разгледам што има низ подрум ако најдам некое ќе го тестирам и ќе ти пишам.
The digital audio section of the card uses the Motorola 56001 Digital Signal
Processor ("DSP") chip, which is capable of internal processing in 56-bit
resolution, with 24-bit input and output of audio data. This high-resolution
internal processing capability is one of the main reasons why the Turtle
Beach MultiSound series of sound cards sound so much better than their
competitors. The Tahiti boasts high quality, 18-bit Crystal Semiconductors
digital audio converters.
GoliathXD, кога Анхоч беа во приматот. It all went downhill from thereНекој јунак да прикачит каталози од Анхоч шо беа на почеток од милениумов? Тие системите GoliathXD итн... @Anhoch немате некоја ретро архива?
Погледнете го атачментот 112819
Повели дружеНекој јунак да прикачит каталози од Анхоч шо беа на почеток од милениумов? Тие системите GoliathXD итн... @Anhoch немате некоја ретро архива?
Погледнете го атачментот 112819
Фала и тебе и на Lazarko. Првиот PC ми беше E450 со Hyundai ImageQuest Q770. Мониторот уште го имам комплет со кутијата, а од куќиштето само кутијата ми остана не можам нигде да го најдам мака ќе ми е аку некој го имат фрлено без да знам... Можда и некаде низ куќа расфрлено неам проверено сѐ ко шо требит по тавани, а ќе си одвојам некој ден за то. Многу уникатно и лично куќиште имаа за то време.Повели друже
Со сите церемонии.Bios да не се заборави!
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 40X30X20 CM - KM01 BLACK
1.970,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS USB LOGITECH G PRO X SUPERLIGHT 2 DEX (HERO 2 Sensor, Lightforce Switches), White, 910-007365
9.950,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC P12 Pro LN, Low-Noise PWM, 2000 RPM Max, BLACK, ACFAN00348A
740,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON K10 MAX HS Full Size RGB Keychron super Banana switch, Multi-Device 2.4 GHz & BT Black, K10M-H4
8.840,00 ден
Бесплатна достава
Barcode scanner BIRCH BS-121, 2D laser, 60fps, 1280x1080, with stand
3.350,00 ден
Бесплатна достава
TOOL Extralink Turbo Jet Fan, Portable Multi-Function USB Blower
2.650,00 ден