Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Помош за сателитска

Damjan_DD

read-only
29 април 2009
5
0
Ќе може ли некој да ми објасни СЕ за сателитска телевизија кај нас, колку е исплатливо и дали е подобра од кабелската телевизија?
фала однапред

Aleks

poweruser
18 мај 2007
5.748
290
Тенка работа дека некој СЕ ќе ти објасни... биди малце по-специфичен за што и како сакаш да знаеш.

Damjan_DD

read-only
29 април 2009
5
0
епа најмногу ме интересиррат цените, како се плака и како се набавуваат картици, пошто така идат програмите ја колку што знам

angel485mk

hello world
26 март 2008
267
59
angel485mk's setup  
OS
Windows 7
Јас можам само да ти кажам дека е подобра од кабелската тв 100 пати,а за картиците за сите програми се различни цените!

Damjan_DD

read-only
29 април 2009
5
0
fala
znam deka ima razlicni ceni za karticite, ama prasuvam dali se isplati karticata so ke ja kupis, dali vredi za toa sto go dobivas? daj nekoja cena otprilika, kolku za orientacija, od-do

Buzleski

hello world
12 септември 2008
86
1
Прво и основно за тоа е да имаш добра машина ( компјутер ) и на неа да имаш сателитска картичка, втора работа е да имаш стабилен и 24 часа интернет.
После сето тоа треба да најдеш некој со кој има card sharing па на крај треба добро да го подесиш G-boxот. а за нешто подетално информирај се на www.exyusat.com тоа е форум наменет за сателитска телевизија и таму ќе добиеш секакви инфорамации околу сателитскиот свет.:bravoska:

— членови онлајн
—мислења
—теми
—членови

Последни теми

Последни огласи

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно