Дечки мала помош. P40 lite или Xiaomi redmi 9 pro?
Испратено од ALE-L21 преку IT.mk форум апликација
9 проДечки мала помош. P40 lite или Xiaomi redmi 9 pro?
Xiaomi redmi 9 proДечки мала помош. P40 lite или Xiaomi redmi 9 pro?
Само да имаше саглам линк од Camera Go некаде ќе пробавме одамна. Сѐ е модирано, по некои горе доле сумљиви сајтови.
Сите со постари уреди, поготово ентри левел и exynos/MTK пробајте ова
Другови и другарице ми треба нов телефон до максимум 100евра (6000денари). Ќе се користи за месинџер/вибер и форуми читање. Игри и камера не се битни.
Во таа цена влагаат Alcates 1s и Vivax fly5 lite.
Кој е подобар, или пак ваша препорака?
Благодарам
Само AlcatesМоментално се користи телефон од 2015 со 1гб рам, но полека почнувс да откажува. А и толку се можностите. Гледам и blackview, cubot, ама не се разбирам...
Нокија веќе нема од тие 2.1/2.2?Само Alcates
Blackview беа океј ама сеа се усрани.
вакво нешто?Hoco LS18 dual lightning digital audio converter | Mobelix Премиум Мобилара
Видов дека ова е за iPhone . Мене ми треба за Xiomi Mi9 сo c-type 2.0 што е дали знаете кај можам да најдам
Сакам да земам телефон на договор од А1 со пакет A1 Neo M па ве молам за бест бај од овие модели, може и некој друг во тој прајс рејнџ.
![]()
Голем избор на телефони и уреди - А1 Македонија
Најди го твoјот омилен телефон, порачај го онлајн и добиј супер попуст. Само со А1 Македонија.www.a1.mk
Со тоа што на последниов модел на ГСМ арена стои ова:
no Google Play Services
![]()
Дали е тоа битно или?
Најдов некои фиксови на нет за него, ама дали работат?
Или да не ризикувам?
Не ова е само со c-type и 3.5mm имам такво јас барав да има и за полнење c-type и 3.5mm за слушалки/auxвакво нешто?
![]()
Сакам да земам телефон на договор од А1 со пакет A1 Neo M па ве молам за бест бај од овие модели, може и некој друг во тој прајс рејнџ.
![]()
Голем избор на телефони и уреди - А1 Македонија
Најди го твoјот омилен телефон, порачај го онлајн и добиј супер попуст. Само со А1 Македонија.www.a1.mk
Со тоа што на последниов модел на ГСМ арена стои ова:
no Google Play Services
![]()
Дали е тоа битно или?
Најдов некои фиксови на нет за него, ама дали работат?
Или да не ризикувам?
Ем поефтин, е подобар. Јас не би се мислел. RN9P во секој поглед го тепа А51.Сега ги отворив линковите и RN9Pro го дава со различен пакет од А51.
Значи се разликуваат само 1000 денари во истиот пакет:
![]()
![]()
Имав RN3Pro и ми се зезна микрофончето, сепак мислам дека Самсунг е со подобар квалитет, или пак Шаоми се подобрени во денешно време?
За нијанса е подобар Редмито, ако е квалитетот тој би го земал Редми.
Ве молам за уште некое мислење според овој пост?
Фала!
Дефинитивно RN9PСега ги отворив линковите и RN9Pro го дава со различен пакет од А51.
Значи се разликуваат само 1000 денари во истиот пакет:
![]()
![]()
Имав RN3Pro и ми се зезна микрофончето, сепак мислам дека Самсунг е со подобар квалитет, или пак Шаоми се подобрени во денешно време?
За нијанса е подобар Редмито, ако е квалитетот тој би го земал Редми.
Ве молам за уште некое мислење според овој пост?
Фала!
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS KEYCHRON BM24, 2.4Ghz/Bluetooth, 2400 DPI PixArt PAW3212 sensor, 1000Hz, Metal Grey, BM24-C61
1.290,00 ден
Бесплатна достава
NET LAN WIRELESS PCI-E CUDY AC1300 Dual-Band, 867+400Mbps, WE1300
1.170,00 ден
Бесплатна достава
EXTRALINK HEALTHY ACUPRESSION MAT BLACK 65X40
770,00 ден
Бесплатна достава
HEADPHONES JABRA EVOLVE2 30 SE MS Stereo USB-C/USB-A w/mic 23189-999-779
5.450,00 ден
Бесплатна достава
PROJECTOR WANBO VALI 1 PRO Android TV 14, 900Ansi, 3000:1 FHD (1920x1080), HDR10, HDMI 2.1, USB 2.0, AUX, WIFI 6, w/speakers, Beige
17.660,00 ден
Бесплатна достава
NET CONNECTOR RJ45 FTP CAT5e EXTRALINK
15,00 ден