Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

nashio попознат како zdravkovskii

Статус
Затворена за нови мислења.

Avid

senior
21 јануари 2009
6.439
11.492
Скопје
Па 4 пати си ги тагнал во првиот пост... што е тоа ако не е барање одговор?
Ноуп, не барам одговор, само разјаснувам. Требаше само еднаш да ги тагнам двајцата а после само никот да им го пишам.
Плус ако не се лажам Фаталити и онака не е тој што го средува проблемов.
Плус веќе e им горе-долу среден, може ме банираа за да не ги замарам дур го средуваат :D

12 април 2017
1.918
1.259
Све невини луѓе банираат ради мене

Не реков дека бил/а невин/а.

Аман бе многу врски имам јас, барам некого да банираат, банираат

Не спомнав, а ниту помислив на врски. Само посочив дека истото имаат го направено и за тебе, како што и треба да биде.

• ми се допаѓа
Реакции: Avid

Rukfash

Баниран/a
24 јануари 2019
1.496
1.101
Неврленд
Аман бе многу врски имам јас, барам некого да банираат, банираат. И на Кајгана и тука :O
Друго, ми прогледуваат низ прсти... пу пу, ги држам конците значи. Све невини луѓе банираат ради мене. Влијателен сум.

Е каков сум?
Си имал една слика. За да се створи слика обично потребен е подолг период и повеќе изјаснувања.
Сега наеднаш сликата се менува?
Дали за Коби Брајант ти се измени сликата од еден од најдобрите кошаркари во силувач?
Дали за Мајкл Џексон ти се измени сликата за еден од најдобрите музичари во педофил?
Дали за Тајгер Вудс ти се измени сликата од еден најдобар голфер во... што испадна таму, изневерувач, ковал многу други жени а бил во брак?
Не се споредувам со овие,
подобар сум.

И не знам баш зошто треба да ти се смени сликата. Ради што поточно? Немој да ми кажеш дека ради провинција и ти... темава ја отворив да си се изјаснам затоа што сметам дека се деси некоја делумна неправда и сакам јавноста да знае.

Иначе се сеќавам, ми иде малку дека е точно дека сум барал да те банираат. Кажи зошто беше :)
Абе плачеш за еден 7 дневен бан. Ја сум имал по месец дена коуку пати ехее, ама не тука. На кајгана. Па нишо, гајле ме е. Јавноста да знајала. О ЕМ ЏИ.
Иначе овоа е друг универзум. Нема потреба сега за кајгана да зборуваме.
Важно се покажа дека се истиот плачко како и таму ;)

FLEGMA

sensei
2 август 2012
11.555
19.231
Заврши банот на Avid, завршија проблемите со форумот. Случајност?

Just sayin'

Astro

sensei
20 јуни 2012
10.153
16.244
Абе ве читам и почнувам да се нервирам.

Добро бе народе, од каде ви време бе за такви глупости? Немате ли работа? Немате ли хонорарна работа? Немате ли деца, фамилии, обврски? Немате ли академски план за нешто да се обучувате, да учите, да полагате, да се надоградувате? Немате ли хобија, некаква тема за забава, разладување, занимација, други форуми, блогови, debunking сајтови, cat видеа на Јутуп?

Поентата на форумов е ако за нешто знаете повеќе или ако мислите дека знаете да го споделите кога тоа некој ќе го побара од вас. Дај не трошете бајти, не создавајте непотребен спам, идете на други офтопик форуми е**те си ****ата таму не го ругајте форумов. Порано во маало кога некој ќе плачеше за истиве глупости овој вака ми рече оној онака ми рече им мававме и на двајцата по два шамари и марш од тука да не ги гледаме цела недела, мочковци.

Администрација, вакви глупости бришете On sight и готово бе брат/ќа, шо се глупирате па уште им реплицирате.

FLEGMA

sensei
2 август 2012
11.555
19.231
Администрација, вакви глупости бришете On sight
Полека бе каубој, полека.
Боречки клуб е ова. Овде е дозволено да се цмиздри.

Ене онаму има тема за климатизација (ова само како пример) со 200 страни и сеуште има членови со прашања "Дали да купам Mitsubishi или викендица, хеликоптер и лаптоп"

А пред 2-3бстрани си се убил од објаснување на долго и широко.
Не ги терај луѓето да бидат Локван.

Правда за Авид ол д веј. Нек плаче. Можеби ќе му олесни.

TylerMkD

poweruser
7 ноември 2014
4.764
10.096
Абе ве читам и почнувам да се нервирам.

Добро бе народе, од каде ви време бе за такви глупости? Немате ли работа? Немате ли хонорарна работа? Немате ли деца, фамилии, обврски? Немате ли академски план за нешто да се обучувате, да учите, да полагате, да се надоградувате? Немате ли хобија, некаква тема за забава, разладување, занимација, други форуми, блогови, debunking сајтови, cat видеа на Јутуп?

Поентата на форумов е ако за нешто знаете повеќе или ако мислите дека знаете да го споделите кога тоа некој ќе го побара од вас. Дај не трошете бајти, не создавајте непотребен спам, идете на други офтопик форуми е**те си ****ата таму не го ругајте форумов. Порано во маало кога некој ќе плачеше за истиве глупости овој вака ми рече оној онака ми рече им мававме и на двајцата по два шамари и марш од тука да не ги гледаме цела недела, мочковци.

Администрација, вакви глупости бришете On sight и готово бе брат/ќа, шо се глупирате па уште им реплицирате.

А немаш ли ти попаметна работа да им кажуваш дека немаат попаметна работа???????

Правда за @Avid !

nashio

lurker
14 јануари 2011
768
1.052
Radobor
www.zdravkovski.com
nashio's setup  
Processor & Cooler
AMD Ryzen 9 5900X
Motherboard
X570 Pro4 ASROCK
Storage
Samsung PRO 980 NVMe, Samsung EVO Plus NVMe, Seagate Ironwolf
PSU
BE QUIET! STRAIGHT POWER 80 PLUS PLATINUM
RAM
64GB 3200MHz G.SKILL Ripjaws - V F4
Video card
NVIDIA GTX 1070ti Cerberus
Case
BeQuiet Pure Base 500
Mouse
MX Master 3
Keyboard
MX Keys
Audio
Wharfedale Diamond 8.1 Pro Active
Monitor
Benq PD3220U
OS
Windows 10
со режисерската „кариера“ не станав толку славен, колку @Avid шо ме напрај впечатлив на форумов

сепак имало silver lining

• ми се допаѓа
Реакции: Avid

toshex

the fool
18 септември 2013
6.578
8.228
Мелмак
Не сум ја дочитал цела тема и сите мислења, само првото убаво детално го прочитав и сметам дека никој од нас на форумов нема право да бара АДМИНИ или МОДЕРАТОРИ 24/7 секоја минутка да се присутни за да санкционираат мислења.

Сметам дека ако на некој му стоело некое „лошо“ мислење саат време, а на друг 4 минути само затоа шо се погодило да тогаш некој модератор примети и ги среди и двете - е случајност и дека не е лов на вештерки или било каков вид на таргетирање кон еден член или друг.

Стварно сметам дека од аспект на модерација на форумот сите се трудат колку можат, сепак е волонтерска а не фул-тајм работа и така.

Треба малце повеќе разбирање, и секако дека треба и критика за работи за кои стварно има простор. Јас повеќе пати иам упатено критика но сакам да посочам дека имам и разбирање за тоа како се одвива модерација и колку време би одзимала кога би инсистирале да биде инстантна.

Не сме деца, модерацијата треба да почне и од нас самите, да почитуваме правила и така.

Goce gl

hello world
3 март 2019
100
287
прочитав до некаде и ми мириса на некоја турска серија:)напред назад се вртиме во круг:eek:h:

M.Pix

48 65 6c 69 6f 73 0a
27 јануари 2014
1.022
3.618
Прага
Не сум запознает со проблемов и кој те банирал, ама темава како што и самиот кажа е само разјаснување, се изјасни ти, се изјасни и нашио. @Fatal1ty_ ако има нешто да се изјасни ќе додаде после мојот пост.

Еве еден совет до Авид, Нашио и сите останати. Во иднина кога имате некој проблем, слободно пријавете мислење. Слободно и приватна порака пишете и објаснето го проблемов, ќе разгледаме. Може не во рок од 10 минути но сигурно ситуацијата ќе се разгледа.

Види, не е еден модератор, не се двајца туку се повеќе. Јас казнени еднаш или два пати дали имам доделено. Ама знам кои членови можам да ги толерирам повеќе, а кои помалку. Има членови што ретко прекршуваат правила, а има некои и што често ги прекршуваат ама им е прогледано низ прсти. Да речеме дека нашио стварно те провоцирал, ама тоа го видел некој Х модератор, на втора провокација видел Y модератор.

Не комуницираме ние на дневна база, еј да знаеш овој го испровоцирал оној пази го и слично. Не те таргетирам тебе (@Avid) ама често знаете да вратите на провокација и отварате дупло работа за администрација (знаете дека администрација само сака да лежи и пари да зима). Користете копче пријави, не влагајте во понатамошни дискусии. Ем нема бан, ем нема отварање теми тука, ем проблемот инстантно решен.

Дај сериозно да гледаме помалку вакви теми, а повеќе да гледаме теми за дискусија за нападот на time.mk, за "ИТ професионалците" од ДИК што 2 дена им беше down страната. Поинтересни се тие за дискусија...

Клуч.

пс. Еве информации во пп имам дека си подале рака и се другарчиња пак, Авид зимоска ќе идел на Копанки заедно да скијаат. :inlove:

Статус
Затворена за нови мислења.

Нови мислења

Последни теми

Последни огласи

На врв Дно