Супер е.
Супер е.
Едит Ама чекај..
Ако мислиш на овие два модела - топло ти ги препорачувам - понови модели се на Г2У
![]()
![]()
Кој и да е модел - гледај да не земеш ВА. Да биде ИПС строго ..
Абе тој АОЦ 1440п одлично изгледа понудата и Се .. Ама ако си спремен ВА да користиш - земи го .![]()
Monitor - Curved Gaming Monitor - MAG241C | MSI Global
We are honored to introduce our new MAG series gaming Monitor. It features 144Hz refresh rate and 1ms response time to make the gameplay more smooth, a curved display and MSI Mystic Light to give you more game immersion.www.msi.com
Сега за сега овој, ама сакам да земам некој 27-инчен 1440 VA. Ретко се наоѓаат вакви гледам.
Абе тој АОЦ 1440п одлично изгледа понудата и Се .. Ама ако си спремен ВА да користиш - земи го .
Ваљда знаеш кои се предностите и маните на ВА - да не разглабаме - ако не знаеш - погледни некое видео .
Воглавном заради „smearing„ не се зима ВА. Само што ќе скролаш текст бело на црно - ќе размачкува и ќе биде нечитливо . Во игри исто .. Брзо кога ќе се завртиш лево-десно - магла екранот - па се смирува. Иако е 144 или 165 хц (дури и 240хзц да е ) - ќе замачкува (слаб пиксел риспонс)
Јас 1440п земав овој само нема на лагер .
Многу е добар .. Грешка нема !
Имаше мислам во огласи убав 1440п монитор скоро - види ...
Овој мислам го продаваа
Што е дури и подобар од Самсунгот мој..
Мислењето е автоматски споено:
Ааа еве го ... Monitor 27" BenQ EX2710Q MOBIUZ Gaming IPS 1ms, 165Hz, QHD, HDRi
Зимај го !
Да ми треба не би се мислел. 3 месеци само стар - Без размисливање !
Знаеш колку е подобар и поквалитетен од АОЦот и од МСИто што го гледаш ? Плус осветленост има 450нитса - АОЦот и МСито 250 едвам и немаат ХДР . И HDR има и најдобри звучници од сите монитори до сега произведени ..
Мене ми беше тој прв избор - имаше само еден во Гостивар 21 000ден -ама не ми се малтретираше и чекаше па земав Самсунк за 18 500ден
Веќе го имам овој од MSI. Зборам за каков нов сакам да земам. Сакам VA бидејќи поголем контраст на бои ми е побитен.Абе тој АОЦ 1440п одлично изгледа понудата и Се .. Ама ако си спремен ВА да користиш - земи го .
Ваљда знаеш кои се предностите и маните на ВА - да не разглабаме - ако не знаеш - погледни некое видео .
Воглавном заради „smearing„ не се зима ВА. Само што ќе скролаш текст бело на црно - ќе размачкува и ќе биде нечитливо . Во игри исто .. Брзо кога ќе се завртиш лево-десно - магла екранот - па се смирува. Иако е 144 или 165 хц (дури и 240хзц да е ) - ќе замачкува (слаб пиксел риспонс)
Јас 1440п земав овој само нема на лагер .
Многу е добар .. Грешка нема !
Имаше мислам во огласи убав 1440п монитор скоро - види ...
Овој мислам го продаваа
Што е дури и подобар од Самсунгот мој..
Мислењето е автоматски споено:
Ааа еве го ... Monitor 27" BenQ EX2710Q MOBIUZ Gaming IPS 1ms, 165Hz, QHD, HDRi
Зимај го !
Да ми треба не би се мислел. 3 месеци само стар - Без размисливање !
Знаеш колку е подобар и поквалитетен од АОЦот и од МСИто што го гледаш ? Плус осветленост има 450нитса - АОЦот и МСито 250 едвам и немаат ХДР . И HDR има и најдобри звучници од сите монитори до сега произведени ..
Мене ми беше тој прв избор - имаше само еден во Гостивар 21 000ден -ама не ми се малтретираше и чекаше па земав Самсунк за 18 500ден
Исто и за тебе - 14к за аоцот (ВА без ХДР ) немој да даваш кога за 16к го имаш овој Monitor 27" BenQ EX2710Q MOBIUZ Gaming IPS 1ms, 165Hz, QHD, HDRi
Да одличен е ама гуд лак да го најдеш у наши продавници. И над 20К е .27 inch, 170-Hz, SS IPS QHD, 0.5ms![]()
M27Q Gaming Monitor (rev. 1.0) Key Features | Monitor - GIGABYTE Global
Features Multi-Platform built-in KVM SS IPS panel with 0.5ms & 170Hz 8-bit color with FreeSync & HDR Black Equalizer & Aim Stabilizer GameAssist & OSD Sidekick Auto-Update & P...www.gigabyte.com
Ефтин , 2020 производство , не изгледаат лошо спецификациите ... Ако ти треба - земи гоМислење за мониторот ?
Линк
2021 летото го зедов од ддсторе 22к бешеДа одличен е ама гуд лак да го најдеш у наши продавници. И над 20К е .
Бесплатна достава
GAME FIGURINE PALADONE FORTNITE CHEST LIGHT, PP14737FO
1.790,00 ден
Бесплатна достава
HDD 3,5" 12TB WD PURPLE PRO 7200RPM 512MB 24x7 SATAIII WD122PURP
30.120,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CPU ARCTIC Freezer 36-S (SINGLE FAN) A-RGB BLACK Intel LGA1700, LGA1851/AMD AM5, AM4, ACFRE00198A
2.010,00 ден
Бесплатна достава
NET LAN PCIe 10/100/1000/2500Mbs, CUDY PE25, Chipset: RTL8125, CUDY-PE25
680,00 ден
Бесплатна достава
CE ACCESSORIES EXTRALINK MI ROBOT VACUUM SET FOR S20, EX.98116
980,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON V1 ULTRA 8K Polling Rate 75%, HS, RGB, Keychron Silk POM BROWN switch, OSA PBT, Black, w/knob, V1U-D3
7.380,00 ден