Еве сеа биди на линијаили да правиш риврс на ша256
АХАХАХА...Еве сеа биди на линија
Еве во метафора ви ја кажувам и споделувам долго очекуваната лозинка кој ќе разбери ќе го отвори патот кон Администраторот
И после рекле од телеком - Нека биде се исто, но на крајот како и секој крај што се користи да го додадеме знакот тоа што треба и така се комплетира новата лозинка.
А, за тие кои ја чуваа досега нека седнат малку подалеку од компјутерот.
Јави си се во А1 ќе си средат и да не се замараш.Dobro utro.
Ja citam temava i rekov ajde probam. Ako ubavo razbrav passot za superuser e ist samo se dodava eden znak na krajot. Megjutoa izgleda ne e taka.
Imam potreba bidejki se prefrliv na A1 paket kade koristam linija od telekom i mi staviva Huawei HG8245H ruter. e sega momcive neli kako po navika porta 3 i 4 ja stavile za TV, kako za nivno setiranje televizija. E sega mene iskreno ovie dve porti mi trebaat za lokalnata mreza (znam, svich e polesno) i me fati nekoj inaet da si ja sredam po moj terk. Probav so prilozenite user i pass no ne se prifateni. Dali nekoj ima informacija dali se promeneti user i pass od ovie ruteri za superuser nivoto ?
Ako imate nekoja informacija kje ve molam vo pvt da mi spodelite. Mozebi jas i pogresno ja vnesuvam postoeckata kombinacija![]()
Ги нема одоздола?Некој да не знае кој се креденцијали за најаување на Техниколор рутерот од Телеком. Мислам овие им се нов модел.
Ja видов Поштата. Сеуште е на истата локација.@Costigan_Jr Види ја поштата
да не е сменет? можеби треба да му фркнеш еден хард ресет па пак може ќе биде некој од овиеНекој да ги знае податоците за логирање во Huawei HG8245H?
Следниве не работат:
root/admin
root/adminHW
telecomadmin/MKTuserGPON
telecomadmin/MKTuserGPON.
telecomadmin/MKTuserGPON!
telecomadmin/admintelecom
И ќар од предлозите има ли?Ви благодарам на сите кои дадовте предлози.![]()
Освен brutеforce кој е другиот начин да се „види“ PPPoE passwordot?Корекција: PPPoE пасвордот во полето кај WAN менито е MD5 хеширан и може да се врати во текст. Ова ти треба за бриџ мод.
Супер ултра мега администраторскиот е истиот од лани (барем кај мене), од пред 10ина постови го има низ темава.
Приметив дека РРРоЕ пасвордот е истиот како што ми беше пред ~15 години кога имав АДСЛ.
Освен brutеforce кој е другиот начин да се „види“ PPPoE passwordot?
Ако имаш пристап до полето каде што го пишува пасвордот, лесно е да го видишОсвен brutеforce кој е другиот начин да се „види“ PPPoE passwordot?
CASE KOLINK Mini-ITX, Micro-ATX, Satellite Cube, 1x120mm fan, Black, GEKL-006
2.790,00 ден
PHONE MOBILE PROTECTION CASE Roskilde ICON MagSafe for iPhone 17 Pro Max,ROK9ICBL6659
450,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C2 Pro 8K QMK RGB, Full Size, Super Brown switch, C2PX-M3
4.640,00 ден
KEYBOARD WRIST REST SILICON KEYCHRON V1/V2/Q2/Q9/Q1 Pro/Q2 Pro, Black, PR47
940,00 ден
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA BY-V30, 2xMIC, USB-C receiver, Black, BY-V30
3.600,00 ден
CONVERTOR FAN SPLITER PWM KOLINK 35cm, 4-pin PWM female to 3x male, White, ZUAD-1632
300,00 ден