Еве сеа биди на линијаили да правиш риврс на ша256
АХАХАХА...Еве сеа биди на линија
Еве во метафора ви ја кажувам и споделувам долго очекуваната лозинка кој ќе разбери ќе го отвори патот кон Администраторот
И после рекле од телеком - Нека биде се исто, но на крајот како и секој крај што се користи да го додадеме знакот тоа што треба и така се комплетира новата лозинка.
А, за тие кои ја чуваа досега нека седнат малку подалеку од компјутерот.
Јави си се во А1 ќе си средат и да не се замараш.Dobro utro.
Ja citam temava i rekov ajde probam. Ako ubavo razbrav passot za superuser e ist samo se dodava eden znak na krajot. Megjutoa izgleda ne e taka.
Imam potreba bidejki se prefrliv na A1 paket kade koristam linija od telekom i mi staviva Huawei HG8245H ruter. e sega momcive neli kako po navika porta 3 i 4 ja stavile za TV, kako za nivno setiranje televizija. E sega mene iskreno ovie dve porti mi trebaat za lokalnata mreza (znam, svich e polesno) i me fati nekoj inaet da si ja sredam po moj terk. Probav so prilozenite user i pass no ne se prifateni. Dali nekoj ima informacija dali se promeneti user i pass od ovie ruteri za superuser nivoto ?
Ako imate nekoja informacija kje ve molam vo pvt da mi spodelite. Mozebi jas i pogresno ja vnesuvam postoeckata kombinacija![]()
Ги нема одоздола?Некој да не знае кој се креденцијали за најаување на Техниколор рутерот од Телеком. Мислам овие им се нов модел.
Ja видов Поштата. Сеуште е на истата локација.@Costigan_Jr Види ја поштата
да не е сменет? можеби треба да му фркнеш еден хард ресет па пак може ќе биде некој од овиеНекој да ги знае податоците за логирање во Huawei HG8245H?
Следниве не работат:
root/admin
root/adminHW
telecomadmin/MKTuserGPON
telecomadmin/MKTuserGPON.
telecomadmin/MKTuserGPON!
telecomadmin/admintelecom
И ќар од предлозите има ли?Ви благодарам на сите кои дадовте предлози.![]()
Освен brutеforce кој е другиот начин да се „види“ PPPoE passwordot?Корекција: PPPoE пасвордот во полето кај WAN менито е MD5 хеширан и може да се врати во текст. Ова ти треба за бриџ мод.
Супер ултра мега администраторскиот е истиот од лани (барем кај мене), од пред 10ина постови го има низ темава.
Приметив дека РРРоЕ пасвордот е истиот како што ми беше пред ~15 години кога имав АДСЛ.
Освен brutеforce кој е другиот начин да се „види“ PPPoE passwordot?
Ако имаш пристап до полето каде што го пишува пасвордот, лесно е да го видишОсвен brutеforce кој е другиот начин да се „види“ PPPoE passwordot?
NET LAN WIRELESS DUAL BAND WIFI6, USB 2.0, CUDY WU900
680,00 ден
NET LAN WIRELESS PCI-E CUDY BE9300 Tri-Band WiFi 7, BT 5.4, WE9300S
2.590,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 4000D WOOD RS, Black/Walnut, CC-9011340-WW
9.850,00 ден
MB AM5 B850-A GAMING WIFI 7 ASUS 4xDDR5 8000Mhz (O.C), DP, HDMI, 2xPCI-Ex16 5.0, 4xM.2, 2xSATA6, BT 5.4, 90MB1J50-M0EAY0
15.360,00 ден
GAMING CHAIR CORSAIR TC100 RELAXED LEATHERETTE, 120KG MAX, Black, CF-9010050-WW
17.220,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON R6 QMK Retro, RGB LED, Super Brown switch, Multi-Device (Wired+Wireless), Retro, R6-M3
5.450,00 ден