Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Ентер отсега на Канал 5

Кое Списание за вас е подобро?

• Вкупно гласале
    20

Scad

read-only
5 август 2010
22
1
Не ми е јасно зошто Ентер 51 го направија да биде 50 денари. Дали е намалена потрошувачката, или е нешто друго во прашање незнам. Дали некој го има купено Ентер 51 да каже дали вреди да се купи или да си купам Клик?

Го купив јас...нема нешо интересно повеќе го земав за фифата и песот :D..

види овде..па размисли :ermm:

M@RKO

user
3 јуни 2009
1.494
566
Не ми е јасно зошто Ентер 51 го направија да биде 50 денари. Дали е намалена потрошувачката, или е нешто друго во прашање незнам. Дали некој го има купено Ентер 51 да каже дали вреди да се купи или да си купам Клик?

ни мене не ми е јасно ја се мислев да го купам ама кога го прочитав предходниот број некако не е тоа што беше порано списанието

kuzman0v

lurker
14 декември 2008
598
77
Скопје
Едно прашање: Тоа 6 ентери за 30 денари... се последните 6 броја или ги има рандом во секој пакет?

kuzman0v

lurker
14 декември 2008
598
77
Скопје
Мене 5 ми се погодија. Дали некој е паднал, немам појма пошто јас не ги купив. Добро е штом се рандом... ќе прошетам овие денови низ продавниците да приберам уште некој број што го немам.

И ме има во 49 број на статијата за Мозила конференцијата што беше... пола глава :LOL:.

olikomerc

poweruser
11 декември 2008
4.884
3.812
А колкава е веројатноста да ти се паднат рандом последните 6 броеви ? :))

M@RKO

user
3 јуни 2009
1.494
566
со рандом броевиве 6 за 30 не е работата и да ми се паднат некој кој ги имам веќе :ua:

аи не ќе играме бинго или лото па да најдам броеви кој ги имам пропуштено

M@RKO

user
3 јуни 2009
1.494
566
кога ќе биде пуштен во продажба новиот број на Click ? или па веќе е пуште во продажба да идам да го барам

важна

hello world
19 април 2010
461
98
Скопје
pukanka.wordpress.com
Браво за Ентер што се префрли на Канал 5, со сигурност тврдам дека сега ќе има многу повеќе гледаност, впрочем кој воопшто има А2 дома? Јас А2 немам, а А1 имам само за да видам што трици ќе јадат и какви турски глупости ќе пуштаат :))

M@RKO

user
3 јуни 2009
1.494
566
денеска го купив ноемврискиот број на Click и чудно ми падна декември сме а ноемвискиот број го купувам ,најавен беше за 20 ноември а закасни во трафикиве кој е проблемот незнам

M@RKO

user
3 јуни 2009
1.494
566
Декемврискиов број на Click е ептен добар ,брво за подарокот мало весниче од HP и ме радува тоа што беше запакован ,така треба да биде секогаш и малку нека погледаат Svet kopjutera какво списание е добро скоцкано средено со дебел крај на корицата(насловната) така не се витка и кине списанието и би им препорачал да направат дел каде би имало за програмирање некои лекции да научиме ние нешто веб дизајн ..
другото све е супер :bravo:

NIKE

hello world
18 јули 2010
202
8
Одлично што е на Канал 5
А и списането е поевтино. 50 денари се продава.Редовно го купувам и лично сум задоволен од работите кој ги има во ЕНТЕР. Нека продолжат со таа работа.
А исто така, не е лесно да се има ИТ Списание:p

членови онлајн
мислења
теми
членови

Последни теми

Последни огласи

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно