Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
Статус
Затворена за нови мислења.

Metuzalem

Tootle Puffer
28 ноември 2010
7.679
13.738
1000 Скопје
Metuzalem's setup  
Processor & Cooler
i7-2600K @4,6 GHz, Noctua NH-D14
Motherboard
ASUS P8Z68-V/GEN3
Storage
Samsung 840 Pro 256 Gb SSD, Samsung Spinpoint F3 1 Tb
PSU
CM 600W Silent Pro Gold
RAM
Kingston @1866
Video card
Radeon HD 7750
Case
HAF 912 Plus
Mouse
ASUS ROG GX950
Keyboard
Filco Majestouch-2, Logitech G710+
Audio
Realtek ALC892
Monitor
Viewsonic VX2753MH-LED
OS
WinServer2003, Win7 x64
Уште еден можен извор на никотин (бункеровача, но и обична база), има и високи концентрации (пазете, отровно!), цените не ми изгледаат премногу лоши (но не сум сигурен, не најдов директна/приближна споредба со тие на кои сум навикнат). Проблемот е што шипингот е 15 евра (пробав за едно шише 150 мл) и што за shipping method пишува DHL / DPD, не знам дали тоа е или-или, ако е DHL ќе гњават со барање документација (покрај трошоците).

Edit: Купон FACEBOOK10 за -10%, важи до 31.12.2018

-----

Не се сеќавам дали порано беше спомнат Fasttech Styled Digest, преглед на неделата на најинтересни новитети од Фастек, меѓу кои и глупостите што знаат да ги извадат, како и заебанции на нивна сметка (но во последно време ги има поретко одошто на почетокот, што не значи дека Фастек намалиле со глупости, туку дека типов се уозбилил :hay:). Често има и добри работи што сум ги пропуштил, а вака кога ќе ги видам попрегледно паѓаат во очи, а има и краток опис (од познавач). Сајтот често менуваше локација (URL), па ништо чудно тоа да се случи и во иднина. Оваа недела немаше преглед затоа што ФТ беа на одмор.

И пред да пробате, купонот DONG му е заебанција, не важи. :hay: Мислам дека порано ставаше и други глупости како купон.

-----

DNAMate, Андроид апликација да се поврзете со вашиот DNA мод преку USB OTG кабел и да читате статистики за тоа колку сте чуреле во текот на денот, како и (ограничено) да го командувате. Не премногу корисно, башка и се плаќа, но ете да пријавам дека постои. :)

OldSchoolPvP

lurker
13 февруари 2014
744
1.169
Shutter Island
Стигна (треба да одам да си ја подигнам).
Не репнале ништо, според картончето.
А шо ќе ми се толку шишенца да ме праша човек... :hay:
Веројатно е голем пакетот, затоа не го носи поштарот дома. Истовремено со картончето ми го донесе пакетчето со 13 ароми (ги направив посебни нарачки и им пишав да не ги спојуваат).
Потврдувам и тука се стигнати ги подигнав денес без дополнителни трошоци, голем пакет чудно им се видел лесен изгледа па не се замарале да го отвараат.
Јас имав едно 2-3 аромички по 30мл во истиот пакет. Ке се најдат доста квалитетно ми изгледаат шишенцава. За пофалба се 7 работни дена од кога е нарачано и се стигнати веке.

Metuzalem

Tootle Puffer
28 ноември 2010
7.679
13.738
1000 Скопје
Metuzalem's setup  
Processor & Cooler
Motherboard
ASUS P8Z68-V/GEN3
Storage
PSU
CM 600W Silent Pro Gold
RAM
Kingston @1866
Video card
Radeon HD 7750
Case
HAF 912 Plus
Mouse
ASUS ROG GX950
Keyboard
Audio
Realtek ALC892
Monitor
Viewsonic VX2753MH-LED
OS
WinServer2003, Win7 x64
Освен неа, 555 Голд и RY4 се фиксни, друго што се најде. :hay: Многу ги менувам, односно кога ќе нарачам некои нови не ги земам повторно додека не ги извртам (испробам) сите, а додека да завршам, сум ги заборавил повеќето. :hay: Тоа е затоа што не сакам да ми стојат отворени и правам по една тура од арома (полкило обично), па ми трае долго. Каква е, таква е, ќе се исчури. :hay:

krema

OG
24 јуни 2009
15.755
15.844
youtu.be
@gokica

Оваа арома според мене е исто добра тутунска.

E-AROMAT-TABACCO-TOBACCO-SYMPHONY-10-ml-1067-3.jpg

gokica

Модератор
13 јуни 2009
10.113
14.236
RY4 од кој производител? Ту бе не можам да го најдам Скамел на инавера кај аромаши?

Ќе се проба и тобако симфонија. Чекам оваа-наредна недела некои од ракав што ги истрескав па ќе пишам импресии. А наредно обавезно нарачувам 555, РУ4, Скамел и симфонијата.

Metuzalem

Tootle Puffer
28 ноември 2010
7.679
13.738
1000 Скопје
Metuzalem's setup  
Processor & Cooler
Motherboard
ASUS P8Z68-V/GEN3
Storage
PSU
CM 600W Silent Pro Gold
RAM
Kingston @1866
Video card
Radeon HD 7750
Case
HAF 912 Plus
Mouse
ASUS ROG GX950
Keyboard
Audio
Realtek ALC892
Monitor
Viewsonic VX2753MH-LED
OS
WinServer2003, Win7 x64
Скамел е Pyramid, пред тоа беше Dromedary.

И на почетокот се викал така.

Еволуција на името:

Dromedary>S`Camel>Dromedary>Pyramid

RY4 од било кој (попознат) производител, најчесто се добри (мене ми се). :hay:

Не знам за тоа RY4 Дабл што скаламуција им е, овие модерниве деца... :rolleyes: Се зезам, може и сум го пробал, не се сеќавам.

28 јануари 2017
2.099
4.845
Ресен
Скамел е Pyramid, пред тоа беше Dromedary.

И на почетокот се викал така.

Еволуција на името:

Dromedary>S`Camel>Dromedary>Pyramid

RY4 од било кој (попознат) производител, најчесто се добри (мене ми се). :hay:

Не знам за тоа RY4 Дабл што скаламуција им е, овие модерниве деца... :rolleyes: Се зезам, може и сум го пробал, не се сеќавам.

RY4 Double ако е на TFA/TPA нема врска со тутунска и е еден вид на темна “валкана“ карамела али затоа ако ти се свиѓаат обичните RY4 тогаш дуплово во комбинација со нормални тутунски дава добри резултати, посебно тие што се повеќе на јаткасти вкусови како 555.

Tom Ford

hello world
20 декември 2017
157
386
@gokica zemi si RY4 od Inawera i nekoja od karamelite i vanila krem ili probaj samo so kapka - dve Krem Brule na primer (bruleto na ry4 kao na budala šamar mu legnue :D), experimentiraj si sam i zabavuvaj se ;)

Ako na nivniot sajt baraš RY4 Double nema da go najdeš kako takov, bidejki e skrien TUKA

Pokraj RY i negovite varijacii, mene mi se must have i Parlament, Desert Ship, De Luxe, USA Mix, 555, Latakia, Green Classic Cigar (za Inawera zboram).

Od ostanatite One on One Cowboy West, TFA Turkish, TFA Mild Black, TFA Cubano (ovaa od konduri ke te izvadi :D ), TFA Black Honey, TFA Red Type Blend i veruvale ili ne - Red Tobacco na Umrella :hay:

Последна промена:

krema

OG
24 јуни 2009
15.755
15.844
youtu.be
Не ја заборавајте новата понуда на Инавера - Shake & Vape.
Само оди погоди ги кои се добри.
Инаку во овие шејкови се додава 40ml база и се добива вкупна количина од 120ml манџа.
Не знам колку се исплати.

gokica

Модератор
13 јуни 2009
10.113
14.236
Охо имам супер информации да си играм играчки по дома. Веќе нарачав нешто а Desert Ship баш сега си ја начекав во рамстор. Изгледа девојчето куцна погрешно. На сајтот е 200 ден (ВИП). А јас ја платив 360 ден. :) Ама ако за народ нека е.

bicikle

poweruser
3 март 2018
2.062
1.014
Охо имам супер информации да си играм играчки по дома. Веќе нарачав нешто а Desert Ship баш сега си ја начекав во рамстор. Изгледа девојчето куцна погрешно. На сајтот е 200 ден (ВИП). А јас ја платив 360 ден. :) Ама ако за народ нека е.
Од кој производител е ?

Tom Ford

hello world
20 декември 2017
157
386

Јас зборував за DIY ароми, ти купи готови џусеви - се разбравме како дедовцине на балконот во Мапет Шоу :D:D:D

gokica

Модератор
13 јуни 2009
10.113
14.236
Јас зборував за DIY ароми, ти купи готови џусеви - се разбравме како дедовцине на балконот во Мапет Шоу :D:D:D

Не лош линк сум ставил и гледал. Јас земав арома а не готова течност. Само што ја нема излистано. Грешка моја. Толку биле т.е. 364 ден.

bicikle

poweruser
3 март 2018
2.062
1.014
Него како се снаоѓате со апетитот ? Јас никад у живот не сум бил 80м кг (послаб сум бил) ама сега и тастатурава или масава или било што ми изгледаат вкусно хехе. Додуша напишано е, ама не верував дека олку апетит ќе ми се отвори. Мислам дека со транзицијата на е-циг добро е да се почне и со некој спорт, што ти знам трчаер, пливање, точак, и онака на почеток кондиција имаш ко на допинг да си :) После се нормализира кондицијата, али веќе си набил тогаш кондиција така да нема да имаш мака т.е. голема разлика него со цигари.

fis1976

lurker
15 март 2016
674
1.299
Скопје
Него како се снаоѓате со апетитот ? Јас никад у живот не сум бил 80м кг (послаб сум бил) ама сега и тастатурава или масава или било што ми изгледаат вкусно хехе. Додуша напишано е, ама не верував дека олку апетит ќе ми се отвори. Мислам дека со транзицијата на е-циг добро е да се почне и со некој спорт, што ти знам трчаер, пливање, точак, и онака на почеток кондиција имаш ко на допинг да си :) После се нормализира кондицијата, али веќе си набил тогаш кондиција така да нема да имаш мака т.е. голема разлика него со цигари.

Мене апетитот ми е ист и мислам дека и количински исто јадам, ама за последниве 6 месеци се поправив едно 4-5 кг :(

bicikle

poweruser
3 март 2018
2.062
1.014
Изгледа само така мислиш :) во голем дел утича на телесна маса т.е. тежина, и на кондиција, таман некако се поклопени работиве, а малце спортски активности, што знам 20 минути темпо и тоа преку ден 100% нема да се на одмет, напротив не гледам што би кинисало на лошо. Нели од почеток со поусул.

gokica

Модератор
13 јуни 2009
10.113
14.236
Мислам дека метузалем пиша пред некое време. Цигарите си имаа ефект на намалување на гладот.

Електронските тоа го немаат. Плус сладуњави ароми секогаш отвораат апетит. Најголем дел од нас имаме кренато на тежина. Но не е страшно. Кога ќе го земеш редот може да се врати тежината во нормала лесно.

Статус
Затворена за нови мислења.
членови онлајн
мислења
теми
членови

Нови мислења

Последни теми

Последни огласи

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно