Ти со “пионерската“ плати сега?Ако си со пејонир
Со неа, даТи со “пионерската“ плати сега?![]()
Среди си ги тие работи, најдобро е адресата во PP да ти е иста со адресата на која што нарачуваш.адресата не ми е ажурирана, на пепел имам акаунт.
Можеби трансакциите одат побавно со пионерската, би требало до утре да е извршена трансакцијата.Со неа, да, ама незнам колку ќе чекам.
Ја да си кажам што да очекуваат, да не испадне после леле многу течност ми оди^ Реклама (или анти-реклама?) за дробно. :hay:
Svi sastojci naših baza se proizvode u EU zemljama, VG u Češkoj, PG u Nemačkoj i Nikotin naravno u Švajcarskoj.
Секоја пратка е вг од едно а пг од друго произвотство,различна земја на потеклоСе' уште неам пробано ВГ и ПГ од Умбрела.
Може луѓе што пробале тука да споделат искуство?
Колку блиску е со квалитетот до оние на Молин од порано и сега со Инавера ВГ и ПГ од Аромашите?
Оваа недела конечно ги пробав на Инавера од Аромашите и мислам дека се одлична замена за Молин тубите, дури ВГто е потечно дека има 5% вода, што ми одговара.
Ама гледам дека Умбрела има атрактивни цени за ВГ и ПГ, така да ми треба искрено мислење пред да одам со 3 туби од Аромашите.
Ако треба и ВИП ќе им станам на Умбрела за додатниот попуст, ако се топ суровините.
[ЕДИТ] Сега прочитав:
RAM DDR5 8GB 5200MHz CL42 Innovation IT, 1.10V, 4251538819961
7.990,00 ден
MONITOR 32" BENQ PD3226G 4K, 144Hz,WIDE IPS, HDMI, DP, THUNDERBOLT 4, USB Type-C, VESA 100x100, Anti-Glare, w/speakers, Black, 9H.LMVLA.TBE
67.500,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON Q6 ULTRA 8K RGB FULL SIZE Metal body, HS Keychron Silk POM Red Switch Multi-Device (2.4Ghz & BT), Black, w/knob,Q6U-M1
16.460,00 ден
CASE FRACTAL DESIGN ATX Mid-Tower NORTH, 2x140mm Aspect 4-pin PWM fans, w/WINDOW TEMPERED GLASS DARK, Side Mesh+Front wood panel, Charcoal Black, FD-C-NOR1C-02
10.050,00 ден
CASE KOLINK Mini-ITX, Micro-ATX, Satellite Cube, 1x120mm fan, Black, GEKL-006
2.790,00 ден
OD DVD RW SATA ASUS DRW‑08D6MT, Black, 90DD0340-B19000
1.960,00 ден