Грешка, секој втор доктор пуши а богами и докторки и сестри.(а знаеме дека секој доктор си држи до здравјето подобро од секој)
Грешка, секој втор доктор пуши а богами и докторки и сестри.(а знаеме дека секој доктор си држи до здравјето подобро од секој)
за почеток е ок кога се префрлаш од цигари, ама ако си пушел 1 кутија со ова ќе трошиш 1,5 до 2, добра работа од ова многу е лесно да одиш на е цигари зш си навикнат на пареата. Најдобро е ништо но ако се мора мислам е најдобро новите подови со салт никотин, малку трошиш течности имаат добар вкус, евтино и најмалце штетон бидеќи за потребниот никотин на ден се троши 1-3 мл а не 10-50 мл течностДенес ми е прв ден со IQOS 3 Duo, за недела дена ќе пишам што како мислам за уредов. Вака како за прв ден - не е лошо.
Да, и јас тоа го приметив, една цигара од овие некако не ме заситува. Мислам дека е само ствар на привикнување, ќе видиме што ќе каже нареднава недела.за почеток е ок кога се префрлаш од цигари, ама ако си пушел 1 кутија со ова ќе трошиш 1,5 до 2, добра работа од ова многу е лесно да одиш на е цигари зш си навикнат на пареата. Најдобро е ништо но ако се мора мислам е најдобро новите подови со салт никотин, малку трошиш течности имаат добар вкус, евтино и најмалце штетон бидеќи за потребниот никотин на ден се троши 1-3 мл а не 10-50 мл течност
Филип Морис така ги покрива загубите од продажба на цигари.од 1 стигнав до 3
Ај со лесно нека е.Денес ми е прв ден со IQOS 3 Duo, за недела дена ќе пишам што како мислам за уредов. Вака како за прв ден - не е лошо.
Да го видов, цело видео го изгледав. Пушач сум долго време, ми требаше нешто што нема да ми ја бетонира плуќата толку како обични цигари. Последниот обид со вејп ми беше тежок фејл, па план ми е да го искористам ајкосот за да ме одвикне до степен кај што пак ќе можам да се вратам на вејпање. Од финансиски аспект е убитачен ајкосов, поготово ако си кутија + на ден пушач.Ај со лесно нека е.А сликава ја виде? Не дека е неубаво да пробаш со IQOS - само ради информација.
![]()
Ако сакаш да образложиш те молам - зошто фелј со вејпот ? Зошто и јас една недела сум тазе па да знам како, - што .Да го видов, цело видео го изгледав. Пушач сум долго време, ми требаше нешто што нема да ми ја бетонира плуќата толку како обични цигари. Последниот обид со вејп ми беше тежок фејл, па план ми е да го искористам ајкосот за да ме одвикне до степен кај што пак ќе можам да се вратам на вејпање. Од финансиски аспект е убитачен ајкосов, поготово ако си кутија + на ден пушач.
Дежурни кувар @SharlovskiЗдраво дечки, нов сум на форумов а и со ел. цигари. ме интересира каде може да се земат течности освен амбрела? продава ли некој од тука?
Здраво и на тебе.Здраво дечки, нов сум на форумов
Не прашувам за квалитетот на продуктот - ме интересира искуството - дали е практичен - интересен за користење , вкус - дали исто се влече (сигурно е само за МТЛ) и тоа - ако некој пробал...Не е ништо посебно, обична батерија е. Важен е атомизерот, а него си го ставаш кој сакаш.
Погледнете го атачментот 108154