Chaeld10_8
user
- 29 март 2011
- 1.064
- 926
Ако не сум на работа и ако имам можност ќе ве дружам позз од Битола 
Испратено од [device_name] преку IT.mk форум апликација
Испратено од [device_name] преку IT.mk форум апликација
Јас не можам да дојдам, не ме пуштат од дома.
Инаку би дошол обавезно.![]()
Да бе, после да ме казнатИзбегај![]()
Е колега сите сакаме да сме од 07-15часот ама такво време дојде, верувам дека повеќето навистина сакаат да се собериме но малце е тешко да најдеме нзс. Ако испадне за порано збиранката (до 16:00h) би дошол.Знаеш што нервоза ми надоаѓа... Сите сме силни и збориме Сите за собирање ама кога доагја време и муабет на таа тема секој наоѓа нешто да се извади и да не дојде. Бар малку колегиалност...
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
ОбавезноДа не сте педери, да напрете некоја слика и од вас за да имам вечер материјал.

Имаше чупиња 5+, и одозгора на сето тоа жива музика со најлоша певаљка во свет. На таа треба да и платат за да ќутиМене искрено ми е криво, ќе видиме наредниот пат како ќе се погодиме и по мое треба барем недела дена однапред да знаеме за ние од село да испланираме.
Сликата што ја обеќавте ја немат, ваљда не излеговте да видите кој каков мод има.
Ѓејој.
@fis1976Мило ми беше што се запознавме, убаво поминавме. Благодарност до сите за советите, посебно до @Metuzalem за mouth tip-овите!

@fis1976
Ова го повторуваме само уште појачано. Секогаш се подобри искуства и жива музика(со антиталент певаљка)
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Се збуни кутриот. Гледа дими нашата маса и се укопа,се збуни зашто не треба пепељараАма најдобра фора беше кога дојде младото келнерче да смени пепељара![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk

Ма и тој имаше зуцка, но не се гледаше со голо око, само на допир, и не влијаеше на функционалност.
Инаку е многу добра изработка (YFTK), никаква друга грешка и мазни рабови (така ја најдовме зуцката).