Иста ситуација со КБ, дечкото на телефонот среди за минута. Пробај си пак може ќе се погоди некој што знае.Сте пробале ли да додадете картичка на Apple pay wallet на Mac?
Вика верификација директно од страна на банката. Се јавувам во КБ, дечките појма немаат...
Заборавив да пишам, немаше потреба од обновување, се си работеше ок без бришење и повторно додавање.Нема да помине на ПОС, Исто и мене ми истече картичката, Старата ја избришав од Валет, После активација на новата сама ке ти искочи во НЛБ Пеј, И ќе треба на ново да ја ставиш.
Значи има надеж да биде СТБ месецов. Уште апликацијата да ја ажурираат.Халк од спремни чекаме Епл да овозможи последни ќе останат…
Погледнете го атачментот 153216
Неофицијално Halkbank со Apple Pay поддршка via Mastercard. Очекувајте официјално до крај на Септември.
При крај се. Ќе биде многу брзо.Халкбанк има Apple Pay веќе 2 месеци, но нешто имаат мака со PROD release, да се надеваме дека ќе биде месецов.
при крај се 2 месеци.. Естимацијата утната во големи размери. Ама барем има signs of life(I guess)При крај се. Ќе биде многу брзо.
Имавме напишано неколку членови, јас пратив и мејл до нив и не добив одговор, некој од членовите доби одговор и напиша дека работат на случајот, демек проблемот бил до Виза не до нив…Не знам дали има некој напишано но со НЛБ Хепи Мастер покажува трансакции во Валлет, со Виза уште не
СТБ 0. Уште немаат абдејт на апликацијата на App Store.Последен вторник од месецот е утре, колкави се шансите да пушти некоја банка утре? Халк? СТБ?
Update: СТБ го тргнале ова...Халк од спремни чекаме Епл да овозможи последни ќе останат…
Ова не е можно… Во саботата онлајн отворив сметка и аплицирав за Mastercard World од КБ..
Бесплатна достава
KEYBOARD WRIST REST SILICON KEYCHRON V1/V2/Q2/Q9/Q1 Pro/Q2 Pro, Black, PR47
940,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON V6 ULTRA 8K Full Size QMK/VIA, HS, RGB, Silk POM BANANA Switch, Black, 2.4Ghz/BT/Wired, w/knob, V6U-D4
8.100,00 ден
Бесплатна достава
CABLES AUDIO FIFINE L9 2x XLR M/F 3,0M, L9
810,00 ден
Бесплатна достава
MONITOR 32" BENQ PD3226G 4K, 144Hz,WIDE IPS, HDMI, DP, THUNDERBOLT 4, USB Type-C, VESA 100x100, Anti-Glare, w/speakers, Black, 9H.LMVLA.TBE
67.500,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CPU ARCTIC Freezer 36-S (SINGLE FAN) A-RGB BLACK Intel LGA1700, LGA1851/AMD AM5, AM4, ACFRE00198A
2.010,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS USB LOGITECH G PRO X SUPERLIGHT 2 DEX (HERO 2 Sensor, Lightforce Switches), White, 910-007365
9.950,00 ден