speaker

 1. Глупав

  Internal speaker недостига

  Не работи ни звучник, а како што проверив ни слушалки... Bluetooth звук како и Air пренесува... Следно се случи, пред Big Sur уште Sierra имав некој контолер за музика и ми идеше зукот преку некој Loopback аудио, Продадoв контолерот стаив BigSur, остана loopback скоро кога сакав да спремам...
 2. SaleSk

  Рецензија Marshall Acton II Bluetooth

  Многу често кога разговараме за музика, свирки, аудио опрема и кога ке се спомне англискиот бренд "Маршал" не асоцира на нешто моќно и сериозно. Сите познавачи на аудио опрема многу добро знаат кој е еден од најдобрите лидери во аудио индустријата, посебно кога станува збор за професионална...
 3. hemicharot

  Прашање околу постар 2.1 speaker system

  Хелоу хелоу, Епа вака, имам долго долго време веќе еден сет звучници (2.1 setup) и феноменално звучат (барем за мене ¯\_(ツ)_/¯ ) но ги немам користено долго време и прекинав да ги користам пред речеме година-две дека ми правеше проблем инпут конекторот за во пц, ама еве сега пак ги извадив од...
 4. Garfield'

  Слаб звук при слушање преку мобилен

  Здраво Дали може некој да знае зошто во еден кинески телефон подобро се слуша на headphones или на звучници? Пробам со samsung како и обично се слуша. Пробам htc исто како и обично. Пробам Homtom се слуша дупло посилно.(звучниците почнаат да гаснат,исклучуваат). Симнав една апликација на...
 5. A

  Видео Конференција

  Здраво Дечки, Ќе ве замолам совет околу камери и аудио системи за конференција.Вака, сакам наскоро да направам livestream или пак да одржам конференција преку skypе и други апликации. Имам училница околку 20-25 метри квадратни (20 столици-ученици). CAM1 сакам мене да ме снима. CAM2 студентите...
На врв Дно