pcpartpicker

  1. spiritBreaker

    PCPartPicker chrome екстензија

    Здраво на сите, би сакал со вас да ја споделам мојата екстензија, веќе достапна на Chrome web store: PCPartPicker. Преку оваа екстензија ќе можите да пребарувате се поврзано со компјутерски делови што може да се пребара на PCPartPicker. Во моментов, пребарува само компоненти и враќа само линк до...
На врв Дно