апликации

  1. ITmkdroid

    MK Wallet и MK Verifier - нови апликации на Министерство за здравство

    Двете апликации се MK Wallet (да, и ние сметаме дека името на прва потсеќа како официјална апликација на Македонија за чување криптовалути) и MK Verifier и на iOS и на Android продавниците за апликации се објавени од страна на профил на Министерството за здравство. MK Wallet е мобилна...
На врв Дно