ContentBot
Робот (content unit)
Скоро секој има по една што ја почнал со мерак, па ја оставил на пола. Не мора да е нешто големо, може и само да ја спомнеш. Што ти остана така?
И ти ли?Заглавив на средина: Neighbours from Hell 2: On Vacation и така остана недовршена. Ретро игра играна пред милион години)
Ја обожавав играва, скроз забегана бешеИ ти ли?
А мислев дека само јас и брат ми сме ја играле оваа игра!
Сега ми врате спомени назад, неколку децении
И да, ме потсети дека не ја имам доиграно.
Не сум сигурен зошто, ама веројатно ќе да беше дека почнував со некоја нова работа, се преселив од еден во друг град...и така остана.
П.С.
Изгледа и Worms ми остана недоиграна![]()
Никогаш не сум гледал на нет, а сум ја завршил неколку пати. Пораснав со игри со сложувалки, па ич не ми беше проблем.Half Life 2 Многу збунувачка игра, никогаш не ја завршив. Некако неинтуитивна скроз. Ако не гледаш на нет како се игра никогаш нема да ја решиш.
HL1 ја завршив на 7-8 години првпат со мал застој во Blast Pit, и тоа поише од стра него нешо друго.Пораснав со игри со сложувалки, па ич не ми беше проблем.
HL1 ја завршив на 7-8 години првпат со мал застој во Blast Pit, и тоа поише од стра него нешо друго.
Двојката е каде каде полесна и имаш константно некој шо ти кажува шо да правиш.
Серијалот е толку интуитивен уште на базично ниво шо сите игри сега користат WASD ради него.
Али нема везе, за тројката ќе избацат fart gas trails у случај да ти е исклучена интуицијата.
Ако не ти е саклет да купуваш на старо, мислам дека можеш да направиш доволно компетентно машиче со некои од работиве што се продаваат на форумов без да е 2-3 илјади евра. Ryzen 5 5600 со 16гб рам, терабајт ссд и една 3060ка или RX6700 мислам дека би ти бркало работа. Тие можеш и комотно во мало sff куќаре да ги ставиш да не ти фаќа многу место по домче.Assassins' Creed, првиот дел, ми остана како најдобрата игра која сум ја играл.
Некаде 2014 година почнав да го играм третиот дел (ако не се лажам). Изгледа ми поминаа годините. Како и секоја игра, ми заличи како да гледам цртан/анимиран филм - како губење време на мои години. Таа беше последната игра што сум ја имал во компјутер. Сепак понекогаш ме фаќа кратко носталгија. И би сакал да пробам да ја играм одново.
Ас а матер оф факт одамна мислам да си склопам мој десктоп компјутер чисто за мерак. Само цените на дискови, меморија и пред се графички картички ме одвлекуваат. 2, 3, 4 илјади евра за машина за играње игрици е претеризам лично за мене.
Ако не ти е саклет да купуваш на старо, мислам дека можеш да направиш доволно компетентно машиче со некои од работиве што се продаваат на форумов без да е 2-3 илјади евра. Ryzen 5 5600 со 16гб рам, терабајт ссд и една 3060ка или RX6700 мислам дека би ти бркало работа. Тие можеш и комотно во мало sff куќаре да ги ставиш да не ти фаќа многу место по домче.
Бујрум, кога сакаш. Јас ја играв таа игра кога имав 2 GB интернет дома и воопшто не палев YouTube. Не знам што е толку проблем да знае некој да ја помине ама ок.не ми глуми gangsta, да ти упалам една мисија со саати ќе се прашуваш како да ја решиш. Некои од мисиите ги минав, но некои едноставно ме нервираа и ја баталив.
Освен ако си Gen Z (tik tok brain) генерација Half Life 2 ќе уживаш дури ја играш и е невозможно да не ја завршиш. Баш за то шо не е straght forward и бара brain usage ја прај култна и една од најдобрите игри на сите времиња (ако не и најдобра).не ми глуми gangsta, да ти упалам една мисија со саати ќе се прашуваш како да ја решиш. Некои од мисиите ги минав, но некои едноставно ме нервираа и ја баталив.
Исто, незнам буквално ја почнав 2x и се нешто друго ќе фатев или ќе ја баталев, и уште немие свртена и незнам дали ќе ја поминам некојпат, освен да ме фати heavy Star Wars носталгија ...Снимена неколку години никогаш недоиграна: Star Wars Jedi: Survivor.
Предобра и кецот и оваа, ама се само излегува нешто.