Дали некој од вас имал прилика да користи бироа од JYSK на прилагодување што се? Имаат океј цена.
Сите се со механизам за подесување на висина, доколку механизмот е квалитетен тогаш ценава и не е толку скапа300 евра за 2 парчиња метал и една иверка е океј цена?
300 евра за 2 парчиња метал и една иверка е океј цена?
Јас купив две 160х80 со механизам за подесување на висина. Сега за сега се одлични, треба само сите штрафови убаво да се стегнат и не мрда. Најдобро со електрична штрафилица.Дали некој од вас имал прилика да користи бироа од JYSK на прилагодување што се? Имаат океј цена.
@BlueBaron
Мислам дека негде во темата имам пишано мислење
Користев Steelcase Ology, па Sedus на работа порано и еден период се мислев да купам и за дома ама пошто претходниве две се скапи и јас го меркав тоа од Jysk.
Се откажав пошто личеше доста понестабилно од другиве особено кога е дигнато високо… а у мојот случај ми требаше да држи ultrawide монитор, 7” звучници, други тракатанци по биро, чат пат и по некој синтисајзер ставам на него и тоа ми личеше премногу за ова биро.
Пробај го, тогаш вклучено и беше во Jysk, можда ако имаш едноставен сетап ќе ти брка работа. Ама иако ги немам пробано оние од Хедра или пак оној механизмот од Новомак + иверица по избор ми се чинат подобри опции. Ми нудеа и во burotime некое али не се сеќам баш на него.
На крај се одлучив дека сепак нема да купам…
Можеби некогаш понатака ова од Новомак
@FiC DoGG
Не би рекол дека е толку пресудно тоа… јас неколку години со Steelcase Ology никогаш не ја искористив меморијата… навика ми беше само горе доле копчињата да ги користам
Веќе имам подзаборавено али мислам 67000 дека ми рекоа за со држач за кабли и систем со меморија на висина… али мислам со попуст беше ова преку фирмата кај што работев…Што пари е оваа ology? нема цени. Некако делува солидно направена.
Веќе имам подзаборавено али мислам 67000 дека ми рекоа за со држач за кабли и систем со меморија на висина… али мислам со попуст беше ова преку фирмата кај што работев…
Може и да сум помешал, преку 2 години поминаа.
Седус маалце беше поефтино а у Burotime беше накај (50 и нешто иљади).
+ инфлација ако додале на цените
Малце безвезе начинов на продажба со криење цени… како стан или кола да продаваат а не биро.
Шо должина е воа?Зедов Hedra Desk One. Не дека по Битолска линија, ама бирото е одлично.
Механизмот е добар, ама standout feature е дрвото. Изработено е топ, дебело, одлична боја и завршка, стварно немам коментар. Ако имаш посебни димензии, ти го прават по мерка.
Исто зедов и monitor stand, ама пошто не сакав еден голем, ги замолив да направат 2 помали.
Целокупното искуство е 5/5, ако некој се двоуми, земајте слободно. И гаранција имаш на електроника, мотор и конструкција (2, 3, 4 години мислам, видете на страната не памтам.). Поголемото биро со 2 мотори има една година повеќе, ама немав потреба.
Да, поскапо е од обичните бироа кои се по 12к-15к, ама само дрвото и изработката според мене вреди за парите, а да не збораме и гаранцијата и резервните делови ако ти затреба нешто.
Погледнете го атачментот 163695
Супер си е бирото, со зравје да си користиш, Стефче!Зедов Hedra Desk One. Не дека по Битолска линија, ама бирото е одлично.
Механизмот е добар, ама standout feature е дрвото. Изработено е топ, дебело, одлична боја и завршка, стварно немам коментар. Ако имаш посебни димензии, ти го прават по мерка.
Исто зедов и monitor stand, ама пошто не сакав еден голем, ги замолив да направат 2 помали.
Целокупното искуство е 5/5, ако некој се двоуми, земајте слободно. И гаранција имаш на електроника, мотор и конструкција (2, 3, 4 години мислам, видете на страната не памтам.). Поголемото биро со 2 мотори има една година повеќе, ама немав потреба.
Да, поскапо е од обичните бироа кои се по 12к-15к, ама само дрвото и изработката според мене вреди за парите, а да не збораме и гаранцијата и резервните делови ако ти затреба нешто.
Погледнете го атачментот 163695
Супер си е бирото, со зравје да си користиш, Стефче!
Дрво си е дрво.
А сега, наредно, дај земи потсреди то каблината шо висат таму отпозади, изменаџирај ги тро, да не ти го грдеат сетапо.
менаџирање е и да се сите у еден сноп на пример, место ко пајажина цело биро позади, за се има начин, може да се дигне пример продужен на држач горе и се што е екстра уклучено да иде на него, се што е до кукиште со се монитор во еден сноп и сл.не можеш да ги менаџираш пошто се крева бирото, ако ги вржеш ќе ти летне мониторот или тастатурата кога иде горе доле.
Го зедов 65x140 см, ама можиш до 160 см мислам најмногу или до 120см најтесно. Исто и за ширина, ти го сечи дрвото по мерка, а самиот механизам приспособлив е кога ќе го монтираш пред да го фатиш на самото дрво.Шо должина е воа?
Супер си е бирото, со зравје да си користиш, Стефче!
Дрво си е дрво.
А сега, наредно, дај земи потсреди то каблината шо висат таму отпозади, изменаџирај ги тро, да не ти го грдеат сетапо.
менаџирање е и да се сите у еден сноп на пример, место ко пајажина цело биро позади, за се има начин, може да се дигне пример продужен на држач горе и се што е екстра уклучено да иде на него, се што е до кукиште со се монитор во еден сноп и сл.
Бесплатна достава
HDD 3,5" 6TB TOSHIBA P300 5400RPM 128MB SATAIII HDWD260UZSVA
12.490,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC P12 PRO PWM PST CO 600-3000 RPM 4-pin, BLACK, ACFAN00312A
740,00 ден
Бесплатна достава
PLAYING CARDS PALADONE STRANGER THINGS 5
790,00 ден
Бесплатна достава
CE ACCESSORIES EXTRALINK MI ROBOT VACUUM SET FOR S20, EX.98116
980,00 ден
Бесплатна достава
GAMING CHAIR FragON 2X Rev. 2.0 BLACK
11.780,00 ден
Бесплатна достава
CABLES MONITOR HDMI M-M 3m v2.1 4K (60Hz) with Ethernet Secomp, 11.99.5682-10