Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Кога би бил твој IT.mk....

drownz

Master
8 март 2007
1.455
204
Куманово
iwmnetwork.com
mislam deka saka da ukaze na toa deka "site administratori i moderatori se sekogas vo pravo"

:zbunet3:

Никогаш никој не бил предупреден или баниран затоа што не се согласува со мислење на админ/модератор. Никогаш тема не е била затворена затоа што админ/модератор кажал "Oва е моето мислење, и така ќе биде. Сакале или не. Јасно?"

Форумот е фер спрема сите и Е отворен за секакви дискусии. Секако, постојат правила кои треба да се почитуваат и без кои форумот со време би пропаднал.

Јасно? :LOL:

Taurus

Модератор
13 октомври 2007
2.616
1.572
dribbble.com
Taurus's setup  
Processor & Cooler
i5-2500K Quad 3.3GHz LGA 1155 6MB + Cooler Deepcool Gammaxx 200
Motherboard
Gigabyte Z68P-DS3
Storage
WD 1ТB SATA3 Caviar Black 7200rpm 64MB + SSD 2.5" Samsung 850 Evo 250GB
PSU
460W Gigabyte Superb Real Power
RAM
2x4GB DDR3 1866Mhz Kingston CL11 HyperX Genesis
Video card
Sapphire ATI PCX R9 270X 2GB GDDR5
Case
Gigabyte LUXO X140
Mouse
Zalman ZM-M300 Black
Keyboard
Sweex Illuminating
Audio
DeLux 2.1
Monitor
Dell UltraSharp U2311H 23" e-IPS
OS
Win 8.1
Форумов е супер, дизајнот не е толку битен, битен е квалитетот на информациите. Би требало сите ние да се погрижиме за негова промоција, кој колку и каде што може.

igorkrst

hello world
13 јули 2007
400
1
Дизајнот е пријатен за око, не е нападен. Башка се навикнав на изгледот и не ми значи нешто многу да има којзнае како в дизајн. Треба да привлекува луѓе по темите што се таму, а не по скинот.
Мислам дека уште му треба време да привлече луѓе кои имаат стварно многу познавања од некоја област за да може да се добијат некои одговори или искуства малку потешки и поретки.

Alexandar

poweruser
21 мај 2007
2.514
90
Форумот е супер, дизајнот добар е (секогаш може подобар), меѓутоа, ние информатичарите сме малку инаети и сите мислиме дека само ние сме во право и ние сме најдобри. До сите членови: немојте за најмала ситница да правите расправија. 70% од темите завршуваат со расправање помеѓу некои членови. Бидете малку потолерантни и прифатете го тоа што ви се сугерира.

Andrijeski

poweruser
1 март 2007
2.599
65
andrijeski.net
Темава е направена за да се видат мислењата на членовите, секако дека ќе се искористат за подобрување на самиот форум :)

Andrijeski

poweruser
1 март 2007
2.599
65
andrijeski.net
bi go napravil da bide fer kon site i otvoren za site diskusii...

ne me svakajte pogresno no od moja gledna tocka ne e

Зависи што подразбираш под фер и каква е твојата гледна точка.. Ако мислиш на пиратеријата и нелегалниот софтвер, тоа е твое мислење.. Само за да не препоставуваме, добро е да кажеш на што поточно мислиш :) Поздрав

Vavo

hello world
20 октомври 2007
273
17
Skopje
Да биде построго во поглед на правилата на постирање. Коментари од еден ред кои немаат никаков придонес на темата, компјутерџии што уште не научиле да пишуваат кирилица...

S

pwnz0r1lla
8 март 2007
1.550
52
www.it.com.mk
Да биде построго во поглед на правилата на постирање. Коментари од еден ред кои немаат никаков придонес на темата, компјутерџии што уште не научиле да пишуваат кирилица...

Izvini... ama stvarno nemozham da naucham :(

dani_janev

hello world
19 април 2007
280
7
eeee...koga bi bil ovoj forum moj...zamisli eej...ma biche strava...! :))))
mala sala...
nemam zamerka za dizajnot...ne e kojznae so ali si vrsi rabota...
imam eden predlog sea za sea: da ima neso kako online chat...ne mirc...na koj ke bide nekoj specijalist za kompjuteri(dobro de moze i administratorite)...i ako ima nekoj od nas clenovite problem...real time da se resava...e sea normalno ova da se kontrolira ...da ne ima leechers...nego da se znae koi clenovi smeat...da ima nekoi uslovi.

(sea koa go procitav...i sam ne skontav...malce e slozeno a?...ili ja sum prost) ...ili pa da

Miksa2007

hello world
15 октомври 2007
112
1
Креирање на Knowledge Base за одредени проблеми и искуства, иако и самиот форум како таков е еден вид на тоа меѓутоа ако има еден проблем и е дискутирано и е најдено решение тогаш таа тема да биде како статус "completed" иако и понатаму ке може да се дополнува со понови решенија, а останатите нерешени да бидат истотака соодветно означени со статус "open".

Истотака за да можзм тековно да го следам форумот во смисла последни мислења, секогаш треба да ја "scroll-ам" цела страна за да дојдам до доле, повеќе би ми се допаднало или долниот дел под темите да биде горе или горе на страната да има линк што ке води веднаш до долу.

Иначе ми се допаѓа форумот, од неодамна сум член и мислам дека сепак соджините и дружењето преку форум се 2-те главни насоки што ке го движат форумот напред.

Поздрав !

— членови онлајн
—мислења
—теми
—членови

Офтопик

Последни огласи

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно