3060/3060TiЛуѓе што викате со буџет од 10-12 илјадарки што ми се исплаќа половно да земам за најдобри перформанси?
Пане комерц, 3070ка и фурај.Луѓе што викате со буџет од 10-12 илјадарки што ми се исплаќа половно да земам за најдобри перформанси?
Луѓе што викате со буџет од 10-12 илјадарки што ми се исплаќа половно да земам за најдобри перформанси?
Зависи од напојувањето што го имаш.Луѓе што викате со буџет од 10-12 илјадарки што ми се исплаќа половно да земам за најдобри перформанси?
600W имам рајзен 7 5700х и моментално терам рх580 8 гигаЗависи од напојувањето што го имаш.
Види со @gOJDOСакам да купам 4090 RTX
Дали некој познава некој да продава?
На ново? Или препорака од каде?
На овој последен пост, странава ја гледам за првпат. Не знам дали е релевантна. Всушност доаѓам на форумов можеби после 2-3 години специјално со намера да најдам графичка бидејќи низ продавнициве нигде ништо нема очигледно.
ПП ти прати човекот чесно и на време. И да се јавел друг заинтересиран во меѓувреме пак ќе си имал предност . Ама веќе членот кога понудил пари - нема чекање - лап-лапДодека видам нотификации се продаде хаха, нереално е ова со графичкиве.
Веројатно не копаат лугево сеуште...
Уште тие 5080 и 5070Ti price cuts ние да ги осетиме...![]()
Here's the full leaked details on RTX 5080 SUPER, RTX 5070 Ti SUPER, RTX 5070 SUPER in October
NVIDIA's new GeForce RTX 50 SUPER cards leak: RTX 5080 SUPER 24GB, RTX 5070 Ti SUPER 24GB, RTX 5070 SUPER 16GB, with up to 16% more performance.www.tweaktown.com