Не е точно! Досега сето ова "за 200" работеше без никаков проблем. Проблемите се од овој месец!ам то е за 200 што сакате?![]()
Za 133,33mkd, na 12 meseci po 5 gb(1gb balkan roaming), i po 2-3 problemi godisno nee nisto strasno brzina 90~100mbps so 40~50upload...Да работеше и тоа не за 200 туку за 133.33...
Три броја, два се користат активно по 1600, еден на машина за 100-че, за 3300 раат сум 360 дена, и така веќе 3 година.
Во овие речиси 3 години два пати проблеми, лани лето и сега.
Mozat da go resetiraat kako nemozat hahah na mene mi go resetiraa cesto neznam zosto sega nejkat kaj mene toa bese pred nekoi 6-7 meseci bez problem, inaku na vebsajtot kaj mene se vrakjase lozinkata so bilo koj datum da go stavam a koga ne se vrakjase ne se vrakjase nitu so tocniot datum, inaku na tebe datumot na raganje ti e tvojot preku licna karta nemoze da ti go prefrlat brojot so razlicni podatoci mora da ti se sovpagjaat so maticniot tocnite, najverojatno vebsajtot im e pak rasipan ne im se vrakja lozinka kaj site samo kaj nekoi raboti toa se desava mnogu cesto i bas radi takvi problemi gi maanavИам еден многу ретардиран проблем со Lyca којшто не можат од customer support да ми го решат.
Имено: при префрлање на број од А1, платив некој ситер денар и таму на лице место агентот за продажба го заврши цел процес за мене со нејзин мејл.
Во меѓувреме тоа продажно место го затворија и клиентот за продажба не е повеќе таму, а потребен ми е бидејќи не можам да се логирам онлајн преку веб страна. Кога се обидувам да го ресетирам пасвордот за мојот број, ми бара дата на раѓање којашто е онаа која ја внесе агентот, а не знам која е.
Customer support во Lyca викаат ние немаме увид во тоа инфо и не можеме да го ресетираме акаунтот. Неспособни.
Da, nemaДобро, Лајка всушност нема интернет во роаминг надвор од Балкан!? Вртам по сајтов, ама никаде не наоѓам ништо...
Nema....Добро, Лајка всушност нема интернет во роаминг надвор од Балкан!? Вртам по сајтов, ама никаде не наоѓам ништо...
Nikako... povici mn,tesko da funkcionira internet ic, samo dojdovni sms, ako nema mreza na sim toolkit ima opcija od avtomatski vo roaming mod...Како сетирате мрежа надвор од мк за да може да користи интернет и повици (пр. Грција)?
......12 meseci po 5 gb(1gb balkan roaming)...
Znaci nisto od toj 1gb?Nikako... povici mn,tesko da funkcionira internet ic, samo dojdovni sms, ako nema mreza na sim toolkit ima opcija od avtomatski vo roaming mod...
1gb balkan roaming raboti, srbija,albanija,bih,crnagora,kosovoZnaci nisto od toj 1gb?
Aha jasno, grekos se balkan prva liga eu, a nie utepanite isto balkan ama vtora liga shkupi aka Cair.1gb balkan roaming raboti, srbija,albanija,bih,crnagora,kosovo
Muabetot za nas e za 3ta liga za nas, imam drugar sofer koj ima Esim lyca italy ima i Angliska i ima okolu 2x 10gb eu roaming,sekade mu raboti telefonot... za smesna suma...Aha jasno, grekos se balkan prva liga eu, a nie utepanite isto balkan ama vtora liga shkupi aka Cair.
Ti ne, samo ako se javis 1212,iliГо имам уплатено пакетот за цела година со 22 гб интернет, не се сеќавам кој месец платив, можам да проверам уште колку имам преостанато дур ми заврши?
Провери на мејлот што ти има стигнато кога си платил и сметај 12 месеци.Го имам уплатено пакетот за цела година со 22 гб интернет, не се сеќавам кој месец платив, можам да проверам уште колку имам преостанато дур ми заврши?
360 denovi tocno,vklucitelno i denot na aktivirajne ...Провери на мејлот што ти има стигнато кога си платил и сметај 12 месеци.
Денес ми истекува, ќе ти пишам утре. Сега моментално не можам да го обновам, вика веќе имам пакетЕдно прашање до поискусниве, СУПЕР 200 пакетот од 1600 ден за 12 месеци (или 360 дена), дали после овој период од 1 година може пак да се ре-активира истава понуда на истиот број или неможе?
Што во случај доколку неможе, како продолжувате понатаму? Нов број или ?
Ako e do denes 23.05 posle 00.01h veke na 24 paketot long therm tie zavrsen na 24 utre mozes da go prodolzis istiot, jas na 3x brojcina 3ta obnova imam na super 200 ...Едно прашање до поискусниве, СУПЕР 200 пакетот од 1600 ден за 12 месеци (или 360 дена), дали после овој период од 1 година може пак да се ре-активира истава понуда на истиот број или неможе?
Vo 00.01h na 24, ke mozes da go obnovis istiot....Денес ми истекува, ќе ти пишам утре. Сега моментално не можам да го обновам, вика веќе имам пакет
Зошто да не може? Еве активирам на секои 6 месеци еден исто пакет. Зошто на година да не би можело после истекот на истиот? Секако дека може на истиот број.Едно прашање до поискусниве, СУПЕР 200 пакетот од 1600 ден за 12 месеци (или 360 дена), дали после овој период од 1 година може пак да се ре-активира истава понуда на истиот број или неможе?