Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Македонски Пошти - Општа Дискусија

Како сте задоволни од услугите на Македонски Пошти?

• Вкупно гласале
    721

JamesKirk

poweruser
12 февруари 2015
3.672
3.757
Струга
www.facebook.com
JamesKirk's setup  
Processor & Cooler
i3 1315u
Motherboard
ASUS
Storage
WD SN5000S 512gb + Samsung QVO 870 1tb
RAM
16GB
Video card
Intel UHD Graphics
Mouse
MSI
Keyboard
Genius
Monitor
Samsung LS24C310EAUXEN
OS
Windows 11 PRO

ContentBot

Робот (content unit)
12 ноември 2021
300
1.065
www.IT.mk

stojatoni

hello world
3 декември 2012
78
49
Miami, Florida
Skopje IO 1003100010-OCT-23Vo Posta
MKSKPB10-OCT-23Pristignata vo Naizmeni!na po{ta(Vlez)

Дечки, дали е на царина производов или да почекам ќе ми го донесат?
Доколку е на царина дали треба да чекам да ме побараат или јас да ги барам/ одам?

mihovkris

poweruser
1 јуни 2016
4.761
4.480
Неготино

Доколку е на царина дали треба да чекам да ме побараат или јас да ги барам/ одам?
Ќе пишува „недостасува фактура“ ако треба да пратиш нешто на царина. За сега седи си.

JonnyDark

Баниран/a
10 јуни 2022
532
365

Ne e ova za carina. Ima projdeno. Ako bese za carina kje trebase da pise "1000 - CARINA"

stojatoni

hello world
3 декември 2012
78
49
Miami, Florida

fcwizard

hello world
26 март 2018
62
69
Дечки шо е со велешкава пошта две недели ми стои праткава во некоја вреќа, ви стигаат ли праткиве во Велес во последно време? Не ми се оди таму оти знам дека ќе се расправам со тетките таму шо гледаат Фарма/Мењам жену у работно време.

post.png

mihovkris

poweruser
1 јуни 2016
4.761
4.480
Неготино
Абе шо сте се научиле бројчиња да криете, не знам како не ве мрзи .. не ви ги крадеме пратките не се секирајте.
Инаку да, изгледа е заглавена во пошта. Ѕвони или оди им таму, не гледам друг начин.

kosmos78

lurker
9 јули 2023
773
859
Смешки! Башка не знам како замислуваат дека воопшто е можно да им ја украдам пратката ако го имам бројот... :ROFLMAO:

mihovkris

poweruser
1 јуни 2016
4.761
4.480
Неготино
Ми ѕвони поштарот денес дека е пред порта да зеам пакетче, чекам надвор 20 минути нема никој.
Влегувам дома, палам ПЦ, екстензијата ми вика пратката ти е во Велес :D
Му се јавувам на човекот и се смее самиот уште пред да кажам што е работа, ќе ја препратам вика до Неготино, направиле грешка у Скопје.

Ете и тоа ми се случи, ама човекот ептен фер испадна.

Nikola100

poweruser
30 септември 2019
5.282
5.254
Скопје
hackitfree.github.io
Смешки! Башка не знам како замислуваат дека воопшто е можно да им ја украдам пратката ако го имам бројот... :ROFLMAO:
Друже ... Абе сигурно си е сигурно.. Има будали баш со тоа што се замараат. А како ... Како они знаат.
Мислењето е автоматски споено:

Гадови бе.. Бетер од оние Индијските кол-центри... Срамота..

kosmos78

lurker
9 јули 2023
773
859
ама пак не кажавте како, само „се е можно“, „сигурно си е сигурно“... значи во суштина појма немате...

дека па на тој што има начин да ти ја украде пратката, нејзиниот број само му фалаше и му беше од значење! :ROFLMAO:

ffilipco

read-only
3 март 2013
11
3
Дечки шо е со велешкава пошта две недели ми стои праткава во некоја вреќа, ви стигаат ли праткиве во Велес во последно време? Не ми се оди таму оти знам дека ќе се расправам со тетките таму шо гледаат Фарма/Мењам жену у работно време.

Погледнете го атачментот 130650
Немаат поштар ако живееш кај касарните тој регион.

JonnyDark

Баниран/a
10 јуни 2022
532
365
Абе шо сте се научиле бројчиња да криете, не знам како не ве мрзи .. не ви ги крадеме пратките не се секирајте.
Инаку да, изгледа е заглавена во пошта. Ѕвони или оди им таму, не гледам друг начин.
Има шпиони, се е можно.

Nikola100

poweruser
30 септември 2019
5.282
5.254
Скопје
hackitfree.github.io
ама пак не кажавте како, само „се е можно“, „сигурно си е сигурно“... значи во суштина појма немате...

дека па на тој што има начин да ти ја украде пратката, нејзиниот број само му фалаше и му беше од значење! :ROFLMAO:
Друже ај ти кажи ми како успеал некој (гледам се најваувал на мој Гугл профил од триста ВПНови) пробувал да се најави на Стим , на Кингун каде сум купувал игри купил картица од 100$ и со неа две игри - платежен начин - Пејпал од некој трет од Малезија човек - испаѓа како јас да сум правел малверзации па им пишав таму објаснував не сум јас - па му ги поништија кодовите и направија реверс-пејбек - Кодовите од игрите за Нинтендо во вредност 99$ мене ми стигнаа у имејл - вика создравје да си гејмаш :ROFLMAO:.
И дупли степен на автентикација и Се ми е вклучено...
Едноставно ти кажувам - како крадат не знам - само знам дека МОЖЕ !
Бетер сејф тен сори - така ?

kosmos78

lurker
9 јули 2023
773
859
Друже ај ти кажи ми како успеал некој (гледам се најваувал на мој Гугл профил од триста ВПНови) пробувал да се најави на Стим , на Кингун каде сум купувал игри купил картица од 100$ и со неа две игри - платежен начин - Пејпал од некој трет од Малезија човек - испаѓа како јас да сум правел малверзации па им пишав таму објаснував не сум јас - па му ги поништија кодовите и направија реверс-пејбек - Кодовите од игрите за Нинтендо во вредност 99$ мене ми стигнаа у имејл - вика создравје да си гејмаш :ROFLMAO:.
И дупли степен на автентикација и Се ми е вклучено...
Едноставно ти кажувам - како крадат не знам - само знам дека МОЖЕ !
Бетер сејф тен сори - така ?

Супер, само уште да имаше врска едно со друго... баби и жаби... ама ОК, кријте си ги иако не знаете зошто...

Fatal1ty_

Großmeister
28 февруари 2008
23.782
33.887
roka.mk
Во карпош од 24Сеп. Имам пратка не ми ја доставуваат. На шалтер таа само ми вика запиши број и адреса ќе им дадам да ти ја побараат и да ти ја дадат. Назим веќе не е на мој реон и сеа сме во сива зона.

Некој совет како да си ја земам? Да барам шеф да се жалам да подмитам некој неам појма..

Nikola100

poweruser
30 септември 2019
5.282
5.254
Скопје
hackitfree.github.io
Во карпош од 24Сеп. Имам пратка не ми ја доставуваат. На шалтер таа само ми вика запиши број и адреса ќе им дадам да ти ја побараат и да ти ја дадат. Назим веќе не е на мој реон и сеа сме во сива зона.

Некој совет како да си ја земам? Да барам шеф да се жалам да подмитам некој неам појма..
Не се нормални. :cautious: Баш им е гајле...
Кај шеф некој - врски ...
Мислењето е автоматски споено:

Супер, само уште да имаше врска едно со друго... баби и жаби... ама ОК, кријте си ги иако не знаете зошто...
Јас ти кажав зошто ги криеме. Ете - навика. И скриншот кога постирам овде - проверуваме нешто да не „ликнеме„. Бетер сејф тен сори !

bicikle

poweruser
3 март 2018
2.061
1.013
Добро, толку ли е комплицирано да се достави ливчето во сандаче? Вратиле пратка, известен су бил. Лебеди бели што сум бил „
Izvesten-Za isporaka na {alter“. А данок плаќаме, све подмирено. Арно прават овие што вадат пари во други држави... Нека ја приватизираат нека поработат малку.

VerGer

poweruser
9 ноември 2016
2.026
1.841
Скопје

кога ти земаа инфо за да проверат? обично за ден два после тоа ми јаувавле да си ја земам .. инаку треба да начекаш кога ќе има поштар во поштата да не се искочени на терен, ваљда рано сабајле, или пред да им заврши смена .. другиве не дираат позади од преден дел на пошта ..

во последно време ептен се паднати си имаат отидено дел од поштарите и ептен се успорени, еве и мене ми седи веќе десетина дена. И прошли месец исто ко тебе досагав дур да ме запишат па ми јавија за некој ден после тоа да отидам да си ја земам ..

Нови мислења

Последни теми

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно