Pane24
GpuHardware
А која е разликата во банка ако еден ден дознаеш дека целата твоја животна заштеда е блокирана заради 1 денар долг којшто прераснал во 20.001 денари од пред 3-4 години?што реално е разликата од влагање во коцкарница и надевање дека баш јас ќе бидат тој што денес ќе биде употребен како пример и мамка за останатите коцкари да продолжат да оставаат пари на коцка?
Кои се тука твоите права како обичен граѓанин? Или која е твојата заштита доколку банката пропадне и се бркаш со години по судови за да си ги земеш назад твоите пари?
Работам со крипто долго време. Никој не сум видел да изгубе пари без притоа да се информира подобро во што се вложува.
За жал има и лоши периоди али тоа не значе дека се изгубени средствата туку се треба трпение за да се постигне нешто.
Токму тука губаат пари тие што се нетрпеливи, влегуваат во т.н балони и мислаат дека пари се праваат преку ноќ.
Искрено на мене ми требаа најјмалце 6 години за да барем стекнам 20% искуство а сеуште си мислам дека има уште многу за учење тука.