Па всушност новиов огласник го поттикна оставањето коментари односно водењето дискусии во огласите, колку што јас разбрав не му беше целта да ги сузбие туку да има посебно дискусија а посебно оглас.Пак еден куп коментари во огласи и што е најлошо пак е сајдбарот преполн со бамп бамп бамп.
Решението е - бамп да се прави само од страна на огласувачот (посебно копче за бамп или да реагира само на коментар од огласувачот )Што корист донесе огласников? Пак еден куп коментари во огласи и што е најлошо пак е сајдбарот преполн со бамп бамп бамп.
И секој што иде офтопик во оглас го тера нагоре во нови мислења. И пак гледаме еден куп огласи.
Или да си има посебна секција за огласи како што има "Нови мислења" и "Последни Теми" и таму да одат огласите што се бампаат, да има опција со копче да се бампа а не да мора да пишуваш пост - бамп, а дискусијата да оди во оф топик за да не се гледаат мислењата на насловна страна.Решението е - бамп да се прави само од страна на огласувачот (посебно копче за бамп )
Или да си има посебна секција за огласи како што има "Нови мислења" и "Последни Теми" и таму да одат огласите што се бампаат, да има опција со копче да се бампа а не да мора да пишуваш пост - бамп, а дискусијата да оди во оф топик за да не се гледаат мислењата на насловна страна.
Како можи да се одстрани забрана за огласување и пишување мислења која сум ја добил пред неколку години, а незнам поради што конкретно, а поминати се неколку години од кога стои забраната? не сум бил на форумов скоро 2 години, а можи и подолго..
Како можи да се одстрани забрана за огласување и пишување мислења која сум ја добил пред неколку години, а незнам поради што конкретно, а поминати се неколку години од кога стои забраната? не сум бил на форумов скоро 2 години, а можи и подолго..
Нема опција за огласување, само за надгледување на темата, за правилата 50 мислења ми е познато ама кога имам забрана како да ги пратам? 50 допаѓања не се добиваат ни на светски форумиАј пробај да огласеш нешто на ОГЛАСНИК полето горе.
Погледнете го атачментот 116932
Еве ти еден лајк, сега ти фалат уште десет пати по толку, инаку правилата се такви за да не биде форумот обичен огласник, туку да треба да се има барем некакво учество во дискусиите пред да може да се огласи нешто.Нема опција за огласување, само за надгледување на темата, за правилата 50 мислења ми е познато ама кога имам забрана како да ги пратам? 50 допаѓања не се добиваат ни на светски форумиа конкретно не знам за што е толку ригорозна забраната..
Значи истото почнав да го пишувам - ај викам да не се правам паметен па да си го окркам ... Ама во право си - Баш така како што кажа е..Еве ти еден лајк, сега ти фалат уште десет пати по толку, инаку правилата се такви за да не биде форумот обичен огласник, туку да треба да се има барем некакво учество во дискусиите пред да може да се огласи нешто.
Тешко е знаеме, затоа имаме и полесен начинНема опција за огласување, само за надгледување на темата, за правилата 50 мислења ми е познато ама кога имам забрана како да ги пратам? 50 допаѓања не се добиваат ни на светски форумиа конкретно не знам за што е толку ригорозна забраната..
Море членот штом веќе овде доволно време време бил за да добие бан знае како идат работите не се секирајЛегендата вели првите 50 тешко идат. Треба да кажеш нешто паметно, смешно или некоја глупост и ќе добиеш смајли со солзи. Мислам дека и тоа се рачуна? Постирај нешто. Не само во теми за помош, уклучи се во некоја дискусија.
Neznam za sto sum dobil ban..Море членот штом веќе овде доволно време време бил за да добие бан знае како идат работите не се секирајНе мораш ништо да му објаснуваш туку Он нека си ги прочита правилата Се јасно ќе му биде...
Се потрудил некој да ги напише - редно е да се прочитаат...
Znaci vo pretplatata bila fintataТешко е знаеме, затоа имаме и полесен начинПретплата ⋆ IT.mk
не си баниран ортак, не исполнуваш услови за огласување, тоа е тоа ништо друго...никаков бан немаш. Во сите потфоруми можеш да пишуваш освен да огласуваш.Neznam za sto sum dobil ban..
Мислењето е автоматски споено:
Znaci vo pretplatata bila fintatae ubo, banirajte ne za da se pretplatime
![]()
![]()
Море ако заслужиш „бан„ ќе си кркаш па и дијамантска претплата да имаш !Neznam za sto sum dobil ban..
Мислењето е автоматски споено:
Znaci vo pretplatata bila fintatae ubo, banirajte ne za da se pretplatime
![]()
![]()
Не бе - нема намера он да ги прочита правилата како што требане си баниран ортак, не исполнуваш услови за огласување, тоа е тоа ништо друго...никаков бан немаш. Во сите потфоруми можеш да пишуваш освен да огласуваш.
Вака е планирано да биде, нема да има опција за обновување?Odnovo
Вака е планирано да биде, нема да има опција за обновување?
Бесплатна достава
EXTERNAL SSD Kingston USB 3.2 Gen2 XS1000 2TB 1050MB/s, SXS1000R/2000G
14.840,00 ден
Бесплатна достава
PROJECTOR WANBO VALI 1 PRO Android TV 14, 900Ansi, 3000:1 FHD (1920x1080), HDR10, HDMI 2.1, USB 2.0, AUX, WIFI 6, w/speakers, Beige
17.660,00 ден
Бесплатна достава
CE ACCESSORIES EXTRALINK MI ROBOT VACUUM SET FOR E10/E12
1.140,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON Q1 ULTRA 8K ALUMINIUM HS RGB LED 75% Silk POM BANANA switch,Multi-Device (Wired,2.4Ghz,BT), BLACK, Q1U-M4
15.770,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE BOYA BY-M1 PRO II, 1x 3.5mm jack, 6m length, Black, BY-M1 Pro II
1.490,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA LINK 3-01, 2xMIC, USB-C, Lightning, 3.5mm, Black, BOYA LINK 3-01
8.200,00 ден