Здраво, дали може да ми кажете т.е да ми препорачате човек (или фирма која вам ви го правеше сето ова) кој ќе може да ми среди комплексни работи со xenForo custom додатоци и слично.Почетната точка од која што тргаш е многу, многу погрешна.
Лојалните членови добиваат опстојување на IT.mk - сега дури без банери и за нив. Ниту еден бенефит кој го имале не им е земен.
Оние што сакаат да пружат поддршка и да помогнат на IT.mk не само да опстане (full disclosure: годишни трошоци на IT.mk се околу 10к ЕУР годишно во просек), туку и да напредува и да понуди многу повеќе, може да го поддржат со премиум членство, и бидејќи сме свесни дека никој нема да даде пари туку така, нудиме дополнителни бенефити за тие што ќе платат, меѓутоа пак ќе кажам, регуларните членови го имаат тоа што отсекогаш го имаа, сега дури и без банери. А секако дека ако има и премиум членови ќе има повеќе ресурси и подобри содржини од кои пак бенефит ќе имаат оние што не плаќаат.
Дополнително, во план ни се иницијативи да доделуваме премиум членства на членови месечно - на најактивниот и сл, моментално работиме на концепт како да го изведеме тоа и да биде фер.
Навистина тешко се наоѓаат квалтетни кадри кои можат да работат со овој софтвер а притоа да не се индијци и пакистанци.
Ве сладам редовно, а со последниве промени приметив дека треба да си направам сметка и да прашам моето прашање.
Поздрав.