Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Достава од Бугарија до Македонија

VerGer

poweruser
9 ноември 2016
2.031
1.842
Скопје
Здраво, имам потреба од нарачување некои ствари од Софија, дали има некои искуство со овие по FB што се?

Пример: Достава од Бугарија до Македонија
со тие не, со други што се наводно ко за декатлон само Пазарувај Online од Decathlon . Прошла недела баш ми донесоа некој ствари. Малце маржи имаат зголемено, користат дека неможе да се иде слободно ко порано у Бугарија ваљда. Али ќе си прашаш унапред ќе ти кажат точна цена, плус плаќаш на испорака.

teokitan

hello world
11 октомври 2017
174
139
со тие не, со други што се наводно ко за декатлон само Пазарувај Online од Decathlon . Прошла недела баш ми донесоа некој ствари. Малце маржи имаат зголемено, користат дека неможе да се иде слободно ко порано у Бугарија ваљда. Али ќе си прашаш унапред ќе ти кажат точна цена, плус плаќаш на испорака.

Супер, фала на препораката. Инаку, ми се свиѓаше дека кај оние може да се нарача на адреса од онлајн продавница (и да биде поевтино), ама ми изгледа како голем ризик да нарачам нешто и да немам гаранција дека ќе го донесе...

damil

user
2 јануари 2015
1.067
1.361
Колку време им требаше да ти достават?

VerGer

poweruser
9 ноември 2016
2.031
1.842
Скопје
Колку време им требаше да ти достават?
нарачав пред празник па ме фати некој ден повеќе .. недела дена ваљда (зависи нел кога ќе се погодиш со денот кога идат/праќаат)

ArMaKeDoN98

hello world
7 февруари 2016
299
192
Причината која е?
Стегнаа бугари работите на граница, многу поголеми давачки за да пројде нешто општо многу баталија со такви раб ради тоа, од Паланка сум па затоа ти кажувам 90% е намалено се и тие што останаа да ти завршат раб ако земаа 500ден да ти донесат раб сега земаат по 50евра

членови онлајн
мислења
теми
членови

Нови мислења

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно