ЛЕД бели и RGB ленти со далечинско - LedtehДајте линк од LED RGB траки да си порачам од некаде.. 2м ми требаат, 5050 ( или појаки ), со адаптерче и remote.
ЛЕД бели и RGB ленти со далечинско - Ledteh
Кај нас се дури поефтини, комплет со далечинско, адаптер, све, не се исплати да ги чекаш од кина.
Во 3-4 наврати земав од овие, за 2+ повеќе парчиња даваат и пониски цени.
Mene po kargo 70 den me kosta.Мора да се купи само онлајн со достава а за неа зимаат 130 денари, тоа е шит, иначе добри се, ги букмаркирав.
Бројчето од 18ти јануари нема нов апдејт на тракерот. Последно е нешто во стил предадено на авио транспортерот. Дали е такво бројче што го следат само во Кина или пак има некои застои ИЛИ тука кај нас мутат нешто?
RM942329287CN
А можеби и порано.Очекувај ја после 19ти фебруари.
Значи ако си отворил dispute и не си преговарал, почни да преговараш со продавачот.
@igor_igor
Честито
![]()
![]()
Исто како тебе, прва нарачка од али беше школка за клуч од Opel Astra, и никогаш не стигна
Маани друго две ставив во корпа LoL куќа е нека се најде. Не ни знаев дека може да реагирам кај продавач па во дискусија со еден колега ми укажа дека сум требал да реагирам. Небитно, сумата беше некои 3-4 долари.
Сакав да прашам, доколку би зел од истиов продавач клуч со електроника (да имам резерва - пошто немам), дали има некој овде што ги програмира или дали е изводливо сами тоа да го направие.
Инаку сум во план да акнам или школка или цел клуч со школка (или комплет со електроника), цените се мизерни![]()
маме им еб.м без осетЕлектрониката во клучот има две улоги, кодирано палење и далечинско отклучување-уклучување.
Комплетот кај истиот продавач (клуч со електроника) кошта 14,22$ (700-750 ден.).
Зарем 100 јура кошта флешувањето!?
Страшно.
Ако користат посебен хардвер тогаш можеби е оправдано, ама и да користат таков хардвер 100 јура е многу.
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA BY-V4U, 2xMIC, USB-C Receiver, Black, BY-V4U
8.490,00 ден
CASE LIAN LI E-ATX/EEB LANCOOL 217 INFINITY RGB Mid-Tower w/ Tempered glass, 2x170mm, 1x140mm ARGB, w/850W Seasonic Gold Fully Modular, Black, LANCOOL 217 INF + 850w
15.340,00 ден
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M6 WHITE (Premium Wheel), w/bluetooth, 30K DPI, 1K polling rate,All silent micro switch, M6S-A3
4.030,00 ден
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON V6 ULTRA 8K Full Size QMK/VIA, HS, RGB, Silk POM BANANA Switch, Black, 2.4Ghz/BT/Wired, w/knob, V6U-D4
8.100,00 ден
MEMORY CARD SANDISK MICRO-SDXC UHS-I 32GB EXTREME C10 w/adapter 100mb/s A2 V30, SDSQXAF-032G-GN6MA
1.980,00 ден
MOUSE RECEIVER USB A4TECH, for A4TECH/F-STYLER, Black, RN-10D
320,00 ден