Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Нова активност

• Македонското момче
    Македонското момче реагираше на мислењето на gokica во темата Т-Home оптика со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Префрлање на при-пејд не е „безболно“. Ако добро се сеќавам не може да си го задржиш бројот. Често сум размислувал за при-пејд за некои...
  • gdamjan
    тоа кажува дека имаш право, ама исто така треба да видиш и што е процедурата. ако процедурата вика дека мора преку регистар да идеш, тоа е.
  • kirev
    kirev реагираше на мислењето на JamesKirk во темата A1 (поранешно VIP) со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    А1 5G Пливалиште, Струга...требаше и 4Г да го тестирам... Sent from my M2101K9G using Tapatalk
  • JamesKirk
    JamesKirk одговори на темата A1 (поранешно VIP).
    А1 5G Пливалиште, Струга...требаше и 4Г да го тестирам... Sent from my M2101K9G using Tapatalk
  • D
    Се извинувам но морам да прашам, што и кое казанча за вода за WC шоља може да собере 2 полни цигли. А и да собере како ќе испере...
  • Manis
    Manis реагираше на мислењето на mihovkris во темата Grand Theft Auto VI со лол лол.
    Manis после пишување на ова:
  • kirev
    kirev одговори на темата Т-Home оптика.
    И припејд се регистрира на име/ЕМБГ на човек. Ќе прашам на сапорт деновиве за изгубен СИМ… И А1 и МТЕЛ. 4-5 души префрлив на припејд АМА...
  • noc32
    noc32 реагираше на мислењето на chroot во темата Aliexpress со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    ЕЛС ги носат, пратките од Кина до МК стигнуваат за 10 дена, и после 10 дена чекаш царина да ги испроцесира и така.
  • gokica
    gokica реагираше на мислењето на Македонското момче во темата Т-Home оптика со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Земи префрли се на А1 - земи интернет и тв пакет по избор или само интернет најевтиниот пакет и префрли ги мобилните броеви на припејд и...
  • gokica
    gokica одговори на темата Т-Home оптика.
    Префрлање на при-пејд не е „безболно“. Ако добро се сеќавам не може да си го задржиш бројот. Често сум размислувал за при-пејд за некои...
  • NecrotoX
    Некоја новост за ова? BTW ова би требало да не ми се појавува бидејќи веќе имам активна претплата?
    • 1788773472620.png
  • noviot
    noviot реагираше на мислењето на Jedah во темата Temu со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Не е законска основа за царинење туку за даночење. Кој беше наративот за даночење онлајн пратки? Не да падна? По глаа мана! Друго...
  • spiritBreaker
    Bump 1200 den
  • mviktors
    mviktors реагираше на мислењето на DeJaVu во темата Новите Магента пакети? со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Пред некој ден ми зврцна агент од телеком и ми понудија пакет со 1Gbps брзина, телевизија незнам ти колку канали(не ме интересираше па...
  • noviot
    noviot реагираше на мислењето на Nikola100 во темата Смешни слики/видео клипови со лол лол.
    Хрват у Охрид у трафика прашува - Имате л шибицу за купит ? Трафикантката -Немет ....

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно