StalkeR
poweruser
- 5 декември 2009
- 5.517
- 6.741
Не разгледав детално, ама не најдов опција за исклучување на дифендерот. Без тоа не ќе можам да го активирам.Може. Најди активатор и активирај го, нема врска кога си го инсталирал.
Нема врска дифендерот, со линковите од MassGravel, MassGrave или како и да се вика што ги постираа на претходната страна без проблем се активира, трајно (HWID метод).Не разгледав детално, ама не најдов опција за исклучување на дифендерот. Без тоа не ќе можам да го активирам.
Инаку некои работи се блокирани (претпоставувам заради активацијата). Параметрите на лентата со задачи не можам да ги менувам.
На Октар му е празник ? Па шо не кажуете вакви работи беHate it or love it, јас мислам дека многу јако го направија мениво за пребарување со хајлативе
Погледнете го атачментот 117664
Јас па не ги можам ич, инста ги решив.Hate it or love it, јас мислам дека многу јако го направија мениво за пребарување со хајлативе
Пуштен е фикс од пред десетина дена од страна на Nvidia, оверлејот oд GeForce Experience правеше проблем.Не си единствен, мене исто ми е океј 11 ката. Со последниов апдејт го заебаа за гејминг, сетив лагирање ама јбг ке пуштат некој фикс за кратко вајда...
Глупости човече, дај не зезај.секој виндовс лета првите 3 месеци, после се понаша како фичо од 73та. И имаш виндовс партиција која зафаќа 100 гига и е исполнета со ѓубре.
Истово сакав да го пишам,врска нема постот али ај,нешто да се спамаГлупости човече, дај не зезај.
Вистината момче не е таа,1 год немам форматирано пц ни ми сецнал ни закочил некогаш,од win 10 преку update отидов на win 11 pro перфекција до сега.тоа е вистината дечки, сакале да признаете или не. Виндовс бара формат бар на 6 месеци пошто оперативниот е тиња. Откако сум на Линукс ни сум форматирал, ни пак ми закочил некогаш, еве година и кусур.
Дечко јас не памтам кога последен пат имам форматирано, сигурно има неколку години и тоа зашто ставав ново SSD. Ти може си имал некои проблеми со хардверот штом си морал на секои 6 месеци формат да правиш.тоа е вистината дечки, сакале да признаете или не. Виндовс бара формат бар на 6 месеци пошто оперативниот е тиња. Откако сум на Линукс ни сум форматирал, ни пак ми закочил некогаш, еве година и кусур.
и јас исто друже, веќе 4та год не ми е форматиран и никакви кочења и сецкања на win 10Вистината момче не е таа,1 год немам форматирано пц ни ми сецнал ни закочил некогаш,од win 10 преку update отидов на win 11 pro перфекција до сега.
Мислам дека ова е еден од полегендарните постови што сум ги прочитал на форумов. Дај молим те немој со вакви дезинформации ширење.тоа е вистината дечки, сакале да признаете или не. Виндовс бара формат бар на 6 месеци пошто оперативниот е тиња. Откако сум на Линукс ни сум форматирал, ни пак ми закочил некогаш, еве година и кусур.
Hate it or love it, јас мислам дека многу јако го направија мениво за пребарување со хајлативе
Исто важи и за андроид!Виндовс бара формат бар на 6 месеци пошто оперативниот е тиња.
Зависи од начинот на користење. Јас некогаш Windows XP го преинсталирав на месец-два. Ама многу чепкав по оперативниот систем, многу програми (проверени и непроверени) инсталирав и деинсталирав и некаде ќе се зезнеше нешто. Сега малку сум мрзлив, па нема потреба од тоа. После година ипол го преинсталирав Windows 10, девет месеци нема проблем. Така ќе биде додека не почнам да проверувам некои нови програми (на пример за симнување и преработка на филмови, програми за камери и слично). А кога почнам со тој „бизнис“ инсталирам еден куп програми, на крај ги деинсталирам бидејќи не ми вршат работа, ама се случува да се заебе нешто.Дечко јас не памтам кога последен пат имам форматирано, сигурно има неколку години и тоа зашто ставав ново SSD. Ти може си имал некои проблеми со хардверот штом си морал на секои 6 месеци формат да правиш.
Плус ако има некои проблеми тоа сега се решава брзо со опцијата Reset this PC, нема потреба од класичен формат.
Твојава вистина како вистината на оние флет ертеринетоа е вистината дечки, сакале да признаете или не. Виндовс бара формат бар на 6 месеци пошто оперативниот е тиња. Откако сум на Линукс ни сум форматирал, ни пак ми закочил некогаш, еве година и кусур.
тоа е вистината дечки, сакале да признаете или не. Виндовс бара формат бар на 6 месеци пошто оперативниот е тиња. Откако сум на Линукс ни сум форматирал, ни пак ми закочил некогаш, еве година и кусур.
SSD M.2 2TB CRUCIAL E100 NVMe Gen4 4.500MB/s/5.000Mb/s CT2000E100SSD8
16.580,00 ден
SSD M.2 NVMe and SATA DOCKING STATION GEMBIRD, USB Type-C, Black, DD-U3M2
1.390,00 ден
PAD THERMAL THERMAL GRIZZLY PUTTY BASIC (100g), TG-P-B-100
2.130,00 ден
NOTEBOOK 14" LENOVO ThinkPad E14 Gen 7 Black - Ultra 5 225U/16GB DDR5 5600MHz/512GB SSD NVME 2242/ WUXGA (1920x1200), Backlit KB, 21SX008MRI
61.990,00 ден
MEMORY CARD SANDISK MICRO-SDXC UHS-I 32GB EXTREME C10 w/adapter 100mb/s A2 V30, SDSQXAF-032G-GN6MA
1.980,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 3200D RS, White, CC-9011345-WW
6.130,00 ден