Не се поебувај како мене, со најосновни работи имав проблем - пример блутут слушалкиве.
Дискриминација против копачи ова на M$
Еј па ти. Тајлер колега ти е . Анхоч одамна копаат по магацините и подрумите под продавниците..Приклучи се во нашиов табор !
Погледнете го атачментот 117547
Aj sea staj gi naocarite i vidi pakЕј па ти. Тајлер колега ти е . Анхоч одамна копаат по магацините и подрумите под продавниците..
Зш да им стојат картицине по рафтови
Туку зошто да не сака Видоус 11 да се инсталира а златен процесор имаш![]()
На сила кога си му начукал на Пентиумчето 11каAj sea staj gi naocarite i vidi pak![]()
Ова се случува само ако се исполнети 2 услови...Е ај сега. Незнам како ова се деси. Упалив лаптоп и еве.
Погледнете го атачментот 117562
Погледнете го атачментот 117563
Е ај сега. Незнам како ова се деси. Упалив лаптоп и еве.
Погледнете го атачментот 117562
Погледнете го атачментот 117563
a што ти не знаеш тајвански? боже сачувај денешнава младина само да се жали... xDНајдов што е, регионот се сменил во Тајван. Како и зошто појма немам.
Двата тимса исто незнам како се инсталирале. Едниот си е од работа пакетот со офис, другиот виндовсот го ставил од store-от. Мислел малце работам па на уште еден.
Самиот AI Suite често знаел да биде проблематичен и да откаже после апдејт, без разлика дали било win 7, 8, 10 или 11. Всушност на 11 не сум го користел, а полека мислам дека и Asus крева раце од него. Дел по дел го инкорпорираат во Armory Crate. За сега мониторинг функциите ги има и оние основните фен профили. Кривите си ги местам директ во биос.Направив апгрејд со сила (преку регистри)
Thermal radar (дел од AI Suite) престана да работи демек некомпатибилен. Потоа не можев да го деинсталирам а ваму disabled.
Чудни рандом забрзувања и лагирања. После 2 часа го деинсталирав и никогаш повеќе нема да го инсталирам додека е ваков.
И јас имам такво искуство, на Win 7 и Win 10 на две различни конфигурации Haswell и Skylake. Требаше некои трип комбинации да се изведат за да се отвори апликацијата и го баталив.Самиот AI Suite често знаел да биде проблематичен и да откаже после апдејт, без разлика дали било win 7, 8, 10 или 11.
Не можеш, што е тотално имбецилно. Јас само ради ова одбивам да користам W11 и ќе продолжам се додека не ја вратат опцијата, ако некад ја вратат.Дали некој знае како можам да го направам ова?
Инсталиран Windows 11 на лаптоп пред неколку месеци, ама не активиран. Може ли сега да се активира со некој активатор? Или е потребна преинсталација (ако ја дозволува)?
Може. Најди активатор и активирај го, нема врска кога си го инсталирал.Инсталиран Windows 11 на лаптоп пред неколку месеци, ама не активиран. Може ли сега да се активира со некој активатор? Или е потребна преинсталација (ако ја дозволува)?
Daj link.Или 5 доларос да платиш клуч. Таков зедов јас од овие third-party retailers што продаваат клучеви.
Daj link.
Одма средив работа. Thx !![]()
Microsoft Activation Scripts | MAS
An open-source Windows and Office activator featuring HWID, Ohook, TSforge, and Online KMS activation methods, along with advanced troubleshooting.massgrave.dev
Линк?купувам од shop codes
VGA ASUS DUAL RX 9060 XT 16GB GDDR6 2xDP, HDMI, Black, 90YV0LG2-M0NA00
31.950,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SILENT KEY PRO, Black, KBS-WMS-01
900,00 ден
CASE FRACTAL DESIGN ATX Mid-Tower Pop Air RGB Black, 3x120mm Aspect 12 RGB, w/WINDOW, Front Mesh, FD-C-POR1A-06
5.800,00 ден
SSD M.2 2TB CRUCIAL E100 NVMe Gen4 4.500MB/s/5.000Mb/s CT2000E100SSD8
16.580,00 ден
VGA INNO3D GT1030 2GB DDR5, LP PASSIVE, DVI-D, HDMI, N1030-1SDV-E5BL
5.520,00 ден
CASE FRACTAL DESIGN ATX Mid-Tower NORTH MOMENTUM EDITION, 3x120mm Momentum 4-pin PWM fans, w/WINDOW, Front wood panel, Charcoal Black, FD-C-NOR1C-05
11.950,00 ден