Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Страни како ShoppingUSA.mk?

poljakot

hello world
20 октомври 2010
148
98
Провизијата им е ненормална..дали знае некој некоја друга страна на оваа слична или пак начин да се порача нешто од амазон што нема опција за испорака до Македонија?

BrandNew

hello world
25 април 2012
142
87
Уххх само колку ги мразам малските хакери кои нудат такви услуги и мислат мастило пиеме....

Знаеш која е магијата? напиши на Google "Virtual US address" или "US Mail forwarding"

Ќе добиеш виртуелна адреса која можеш да ја внесиш на Amazon, Ebay etc. одкако пратката ќе стигни кај нив тие ти ја препраќаат на адреса во Македонија, Судан, Бангладеш, Јужна осетија, Пустец, Голобрдо етц.

Гледај и ти сега малски хакер стани и кради ги луѓето :D

Fatal1ty_

Großmeister
28 февруари 2008
23.874
34.165
roka.mk
Немојте да се лажете со вакви сајтови. Отвараш сајт, ако дизајнот им е булшит не очекувај сериознос од нив.

Bane

hello world
11 септември 2011
209
214
Prilep
Bane's setup  
Processor & Cooler
Core i5-10400
Motherboard
Asus prime B460M-A
Storage
Samsung 970 evo 500gb + Kingston A2000 500gb
PSU
Bequiet PurePower 11 Gold 600w
RAM
G.Skill Trident Z Neo 16GB 3200MHz DDR4 CL16 (2x8)
Video card
ASUS Turbo GeForce® GTX 1060 6GB
Case
Bequiet Pure Base 500dx white
Mouse
Razer Basilisk
Keyboard
HyperX
Audio
onboard
Monitor
Dell Ultrasharp U2412M
OS
Windows 10
Брат ми има порачано 2 пати преку shoppingusa.mk и без проблем му стасувале работите. првиот пат беше батерија за лаптоп, другиот пат беа ксенон светла за кола.

poljakot

hello world
20 октомври 2010
148
98
Уххх само колку ги мразам малските хакери кои нудат такви услуги и мислат мастило пиеме....

Знаеш која е магијата? напиши на Google "Virtual US address" или "US Mail forwarding"

Ќе добиеш виртуелна адреса која можеш да ја внесиш на Amazon, Ebay etc. одкако пратката ќе стигни кај нив тие ти ја препраќаат на адреса во Македонија, Судан, Бангладеш, Јужна осетија, Пустец, Голобрдо етц.

Гледај и ти сега малски хакер стани и кради ги луѓето :D
ај ако може поопширно дали тука или по пп...побарав на гугл ама не најдов нешто веродостојно..ако можеш да ми објасниш би ти бил многу благодарен.

AvanturaSport

read-only
29 јануари 2013
1
0
Пробајте со eurobay-mk.com
Имаат редовна реклама на Facebook.
Доста се услужни а провизиите им се многу мали.

членови онлајн
мислења
теми
членови

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно