Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Препорака за егрономска столица?

spytronicmk

hello world
4 август 2017
141
73
Разгледувам опции за добра, квалитетна егрономска столица или фотеља. Неделава излистав доста и премногу ги има, некои ги претставуваат како ефтини егрономски столици а во суштина се тешка Кинезарија која ке пукне за нецела година. Други пак имаат доста набиени цени за она што го нудат.

Тркалца не ми е важно дали ќе има, бидејќи ќе ја користам дома и не би имал многу движење лево десно. Би сакал да слушнам препорака од некој што користел или барем знае близок што ги користи и се докажани. Знам дека се прилично скапи па буџет имам до 400eur (по можност).

п.с ми ги препорачаа Канцелариски мебел, Подни облоги, Преградни ѕидови Delight Office, но има доста голем избор и нема цени на нивниот сајт.

geek22

hello world
23 февруари 2015
204
114
Comfort - Office & Co.

Ја користев 4 години на работа, подобра столица јас лично немам сретнато никогаш никаде, удобна, цврста голема, прилагодлива ит. Ама скапичка е, околу 30.000 беше мислам.
Исто така не знам од која продавница беше купена таа што ја користев, но ни кажаа дека од истата има реплики и се околу 16.000 ден.

членови онлајн
мислења
теми
членови

Последни теми

Последни огласи

ИТ маркет

На врв Дно