Фрустриран е човекот, 99% од форумот му е на игнор само затоа што му хејтаат камера.да ок, ја така за windows
80% си преќутувам
Фрустриран е човекот, 99% од форумот му е на игнор само затоа што му хејтаат камера.да ок, ја така за windows
80% си преќутувам
Имаше и кај мене на P6, 5G preferred, ама не се закачувше, стоеше на LTE.На 7ца пиксел има опција за 5G, само сега треба нова мобилна тарифа за да се искористи![]()
На која тарифа си на телеком ако не е тајна ?Вчера земав Pixel 8 Pro, да го пробам иако и 6-ката си бркаше работа солидно. Сепак, осетна разлика во дисплејот, посветол и повеќе детали се гледаат. Флуидноста од 90 на 120 херци би рекол не многу голема разлика барем за мене. Друото ќе испитам дополнително.
Она што дискутиравме за 5G, веднаш откако активирав и направи копија од 6-ката, се појави 5G, што претходно не беше случај. Брзина на тест, во вожња реон аеродром, одлична, на телеком.
Погледнете го атачментот 141734 Погледнете го атачментот 141732 Погледнете го атачментот 141733
Се појави кај некој друг 5G на Пиксел?
Дел од Магента, М (тогаш беа 3 тарифи, S, M, L, сега гледам и уште една има)На која тарифа си на телеком ако не е тајна ?
Дали SIM или eSIM ?
Каде е купен телефонот и која верзија e ? (global/ asia/usa)
Благодарам на инфо.На која тарифа си на телеком ако не е тајна ?
Дали SIM или eSIM ?
Каде е купен телефонот и која верзија e ? (global/ asia/usa)
Благодарам на инфо.Дел од Магента, М (тогаш беа 3 тарифи, S, M, L, сега гледам и уште една има)
SIM
Половен го земав, наводно купен Канада. Модел: GC3VE.
Од мое лично искуство нема некоја голема разлика. Пред месец дена активирав 5г, претходно 3-4 месеци терав со 4г. Ова во Холандија, Гугл знам не подржува 5г во Македонија, ако има некоја измена од скоро..Другар има 5Г на 8 Про, ама боље да го нема, батеријата пепел, во лето е многу топол телефонот.
Ова е на ниво на Андроид и iOS. Ама рандом сајт губи посетеност па ајде ќе обвинат актуелен телефон да добијат кликови. Многу мех и фејсбук вест, не е ништо ново.![]()
Google Pixel smartphone busted sending private user data back to Google every 15 minutes
Google's latest flagship smartphone, the Google Pixel 9 Pro XL, reportedly sends private user information back to Google servers every 15 minutes.www.tweaktown.com
НЛБ работи, ако користиш?Има доста подобрувања, ама сега ќе треба да почекам за одредени апликации да се ажурираат да функционираат како што треба (веќе има некои што им пријавив проблем)...
Не ја користамНЛБ работи, ако користиш?
Работи на 15ка, сега инсталирав и јас.НЛБ работи, ако користиш?
Средено е ова со сторињата, има апдејт.Мене ми бараше повторно да се најавам на некои банкарски/финансиски апликации, но работат океј после тоа. За разлика од нив, приметив дека на Инстаграм сторињата не се листаат сами и било каков клик го блокира сторито, па мора да се користи back.
Се надевам дека со тек на време ќе се среди, а и повеќе апликации ќе почнат да користат back preview.
Edit: Да се надоврзам за Night Sight исто за Инстаграм, иако според Google нема да пристигне на Pixel 6a, го има уште пред овој упдате, веќе две недели сигурно.
Да, само што се инсталира. Сакав истото да го напишамСредено е ова со сторињата, има апдејт.
Најкорисни во моментов ми е што можеш две една врз друга апликации во Сплит скрин да ги зачуваш како икона и ги палиш одма, пример YouTube\Chrome.Мислам дека не им е доволно испеглана 15 ва.Поспор никогаш не ми бил телефонов
Sent from my Pixel 8 Pro using Tapatalk
PSU 750W CORSAIR RM750x MODULAR 80 PLUS GOLD, ATX 3.1& PCIe5.1, BLACK, CP-9020285-EU
9.120,00 ден
EARPHONES WIRELESS XIAOMI Redmi Buds 8 LITE BLUETOOTH w/microphone, WHITE
1.700,00 ден
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset HS55 Wired w/microphone, PC/PS5/PS4/MAC, White, CA-9011261-EU
4.710,00 ден
CABLES POWER EXTENSION ORVALDI 3m, 5xSHUKO surge protection, ORV5
830,00 ден
COOLERS CASE FAN 140mm ARCTIC P14 PRO REVERSE PWM ARGB, 400-2650 RPM, BLACK, ACFAN00323A
1.350,00 ден
VGA ASROCK RX 9060 XT STEEL LEGEND OC 16GB GDDR6 2xDP, HDMI, 90-GA5JZZ-00UANF
34.390,00 ден