OnePlus е ќерка на OPPO, заедно со Vivo сите три се под капа на BBK Electronics.Треба да скокне за 50Е, конкуренција се гледа што нуди и формира цена. Го игнорираш ова правило и ке го продаваш уредот само на тврдокорни фанови. Имаат конкуренција од жаоми, леново, оппо, асус, зте, виво за помала цена страшно способни телефони. Во кина е огромна конкуренција.
Испратено од LYA-L09 преку IT.mk форум апликација
Што е глобал ром а што глобал версион?
Не си го чул s10 у живо, буквално го разнесе pixel 2 xl, кој има front facing звучници.
Дo сегa не сум слушнал таков звук, нити кај HTC.
Не си го чул s10 у живо, буквално го разнесе pixel 2 xl, кој има front facing звучници.
Дo сегa не сум слушнал таков звук, нити кај HTC.
OnePlus е ќерка на OPPO, заедно со Vivo сите три се под капа на BBK Electronics.
Sent from my OnePlus 6T using Tapatalk
Некој да го зеде новиот OP7PRO да даде искрено review? Јас моментално сум на вториот OP телефон (OP5T) и сум презадоволен. OP ја имаат мојата доверба и знам дека како OP7PRO нема досега телефон и планирам да го земам ама некој да сподели искуство?
Јас планирам да го земам само чекам 5G верзијата да излезе за продажба од некој seller пошто засега се продава само во UK од операторот EE, иначе јас имав прилика да се поиграм со 7pro на кратко телефончето е одлично ако се решиш да го купиш нема да зажалиш.Некој да го зеде новиот OP7PRO да даде искрено review? Јас моментално сум на вториот OP телефон (OP5T) и сум презадоволен. OP ја имаат мојата доверба и знам дека како OP7PRO нема досега телефон и планирам да го земам ама некој да сподели искуство?
Јас го имам фатено во ракатешка работа дека некој уште го има (фатено) во рака, а не пак да ти даде искрено ревју
Јас планирам да го земам за мене за користење, но тоа ваљда за месец дена од сега, да се среди малце цената околу истиот.
@psyside се знае деа Oneplus никогаш не бил најдобар во камера одделот, поготово со S10 или P30 не се ни споредува но 90Hz екранот и UFS3.0 сториџот мене ми изгледаат како добар адут версус гореспоменатите два модела.
Мене поише ме интересира коа ќе го купи некој да каже како е да се користи секојдневно телефонов бидејќи е огромен и тоа малце ме загрижува. После 3 години користење хуавеи телефони мислам дека наредниот ќе ми биде тој што ќе нуди најдобар ОС и екран а тука Oneplus е на врвот.
Јас го порачав 12/256 ке го имам за една недела и ке споделам импресии.@psyside се знае деа Oneplus никогаш не бил најдобар во камера одделот, поготово со S10 или P30 не се ни споредува но 90Hz екранот и UFS3.0 сториџот мене ми изгледаат како добар адут версус гореспоменатите два модела.
Мене поише ме интересира коа ќе го купи некој да каже како е да се користи секојдневно телефонов бидејќи е огромен и тоа малце ме загрижува. После 3 години користење хуавеи телефони мислам дека наредниот ќе ми биде тој што ќе нуди најдобар ОС и екран а тука Oneplus е на врвот.
Со среќа да си служиш, се надевам ке можеш да снимаш со ултра широката камера со апдејт.Јас го порачав 12/256 ке го имам за една недела и ке споделам импресии.
Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk
На екранот нема ни да осетиш разлика дали работи на 60 или на 90 херци. Бенефитот го гледам само во UFS3.0 сториџот. Толку@psyside се знае деа Oneplus никогаш не бил најдобар во камера одделот, поготово со S10 или P30 не се ни споредува но 90Hz екранот и UFS3.0 сториџот мене ми изгледаат како добар адут версус гореспоменатите два модела.
На екранот нема ни да осетиш разлика дали работи на 60 или на 90 херци. Бенефитот го гледам само во UFS3.0 сториџот. Толку
PSU 850W CORSAIR RM850E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, BLACK, CP-9020296-EU
8.410,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 4000D WOOD RS, White/Oak, CC-9011341-WW
9.850,00 ден
COOLERS CASE FAN 140mm ARCTIC P14 PRO REVERSE PWM ARGB, 400-2650 RPM, WHITE, ACFAN00324A
1.440,00 ден
VGA ASUS DUAL RX 9060 XT 16GB GDDR6 2xDP, HDMI, Black, 90YV0LG2-M0NA00
31.950,00 ден
GAMING WHEEL MONITOR STAND LITE NEXT LEVEL RACING, UP TO 55" NLR-A020
7.250,00 ден
VGA ACER RX 9070 Predator BiFrost Radeon OC 16GB GDDR6 256-bit, HDMI, 3xDP, DP.Z4GWW.P01
40.790,00 ден