123456
poweruser
На MaxTV имаш опција да ти го чува додека не одлучиш сам да го бришеш. Дали тоа постои на MagentaTV?
дај бре не биди толку досаден со овие глупи прашања
На MaxTV имаш опција да ти го чува додека не одлучиш сам да го бришеш. Дали тоа постои на MagentaTV?
Зошто глупи?дај бре не биди толку досаден со овие глупи прашања
Имаат свој сервер со сториџ на кој што се чуваат снимките од секој корисник. Затоа и е ограничено колку може да се чува.Јас не се разбирам многу па ме интересира за секој бокс имаат земено Cloud сервер и колку простор имаш меморија за чување на снимки? Како воопшто тоа функционира?
Aма веќе е пишано. Ќе се добиваат со нов договор ако земеш.Вчера бев со еден директор од телеком, скоро се префрлиле да не речам вчера или завчера. Многу добар бил уредов и нешто разбрав дека и гласовниот асистент поддржувал македонски? Почнати се со менување на ресиверите со новите што светат.
Ќе се добиваат со нов договор ако земеш.
Истото и мене ми го кажаа.Агентите од Телеком велат дека постоечките корисници доколку сакаат можат да направат миграција на новата Магента.
знаеме де. ама не може без потпишување на нов договор за нови две години...Агентите од Телеком велат дека постоечките корисници доколку сакаат можат да направат миграција на новата Магента.
На сајтот пишува за нов договор.може грешка си само миграција направив на веќе постечки договор без продолжување на договор за следни 2 години
Има вифи 2.4 и 5гхзНовиов уред МагентаТВ има само ЛАН приклучок за нет? Нема wifi?
Има WiFi но не успева да се поврзе со мрежа.Новиов уред МагентаТВ има само ЛАН приклучок за нет? Нема wifi?
Кај мене го оставија стариот рутер Huawei HG8145V5Тој новиот магента ТВ уред е и рутер? Исто дали сите нови рутери се овие техниколор пашламарите? Или има и помали рутери?
Дали имаш bridge mode на Huawei HG8145V5?Има WiFi но не успева да се поврзе со мрежа.
Кај мене го оставија стариот рутер Huawei HG8145V5
Нема bridge mode.Дали имаш bridge mode на Huawei HG8145V5?
Wifi-to е проблем ако не работи (би требало да з е изолиран случај) пример кај мене рутерот е во друга соба, подалеку од ТВ-то затоа прашав за wifi дали има. Ама ќе се мислам потака ако се префрлам на магентаТВ (сега имам нет од телеком и тв од А1 ДВБ)Има WiFi но не успева да се поврзе со мрежа.
Кај мене го оставија стариот рутер Huawei HG8145V5
NOTEBOOK 14" LENOVO ThinkPad E14 Gen 7 Black - Ultra 5 225U/16GB DDR5 5600MHz/512GB SSD NVME 2242/ WUXGA (1920x1200), Backlit KB, 21SX008MRI
61.990,00 ден
GAMING CHAIR NEXT LEVEL RACING F-GT PRO Cockpit, 150kg, BLACK, NLR-R003
78.600,00 ден
PROJECTOR LASER LED EXTRALINK ASTRONAUT - GWIAZD 03
890,00 ден
GAMING WHEEL MONITOR STAND ROUND TUBE FREESTANDING TRIPLE NEXT LEVEL RACING, 3x43" MAX, 70kg MAX, NLR-R011
21.330,00 ден
PSU 850W CORSAIR RM850E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, WHITE, CP-9020293-EU
8.450,00 ден
PHONE CHARGER XIAOMI HYPERCHARGE (USB-A) 67W charging cable not included, BHR07SKEU
880,00 ден