Аpk не е само за Android?Некој ќе ја симне apk и ќе ја качи на некој сервис за шерување и толку од заштитата. USA Google Play FTW!
Аpk не е само за Android?Некој ќе ја симне apk и ќе ја качи на некој сервис за шерување и толку од заштитата. USA Google Play FTW!
Да де, на Google Play USAАpk не е само за Android?
@fikret2023 сака да ја симне на Аpple app store USA aма таму ја нема.Да де, на Google Play USA
Реално никакво подобрување. Освен Смарт (Андроид) ТВ што добиваш ако немашАндроид МаксТВ го прогласувам за умрено
Јас сум корисник на Телеком MaxTV уште првите ресивери кој им беа единствен избор едни две и сеуште едниот ми е од тие старите тој сив малечок.андроидите се ставаат моментално само кај нови корисници
кај стари корисници ќе биде кога ќе биде
џабе се брзате осеќам ќе плачете после врати ги старите
назад на старите нема чим се префрлите на андроиди така да убаво размислете си
Иди во салон и барај си да ти ги заменат со андроиди прашај дали може или не може.Јас сум корисник на Телеком MaxTV уште првите ресивери само кога ги имаа и сеуште едниот ми од тие старите тој сив малечок.
Знае некогаш при вртење канали сам да се ресетира ресиверот. Исто споро знае некогаш да отвора во видеотека, тв тека да кочи. Во Тв пакети и во Мој профил отварам било што не отвара ништо и пишува Грешка.
Во менито имаат апликации ставено пробувам да отворам Златна книга и не отвара.
Другиот ресивер два пати го менував. Еднаш ми цркна целосно.
Значи оние што веќе имаат склучено договор треба да чекаат да им заврши па да потпишат нов за да може да земат МаgentaTV?MagentaTV ќе ја добиете со склучување на договор за новата Magenta 1 или новите Internet&TV пакети.
Или само да потпишат нов од денес... Класика.Нели ќе имаше менување од старата на нова платформа? На сајтов пишува
Значи оние што веќе имаат склучено договор треба да чекаат да им заврши па да потпишат нов за да може да земат МаgentaTV?
![]()
Да за нови договори нови цени.Скришно и цени зголемени...
На место си е прашањево, исто колку и МаксТВ, не им се сменети битрејтовите на каналите. Да беа сменети немаше ни да го дадат на ВДСЛ корисници.Може глупаво прашање ама колку нет ќе влече андроид боксов на ВДСЛ ?
4 Mbps max.Па на Тв-то мислев, Значи само андроид боксот е ново дете, све друго е по старо (битрејт и квалитет на слика).
Не замервите на муабетиве тек од лани почнав да користам телеком интернет (тв-то ми е на А1 - A1 TV Lite M)
И колку мегабита ќе биде за ТВ-то?
Според видеово кое го објавија и одеше на некој вести на тв и портали спомна Cloud. Што логично значи снимките ги чува на некој Cloud сервер а не како на MaxTV на хард диск.На место си е прашањево, исто колку и МаксТВ, не им се сменети битрејтовите на каналите. Да беа сменети немаше ни да го дадат на ВДСЛ корисници.
Ја ќе се дополнам колку и воопшто може да се снима на чудово. Пошо е без ХДД се сомневам дека и тука направиле downgrade.
*Доколку збориш за влечење при гледање МаксТВ.
60 дена ти ја држи снимката - автомацки 61 ден се брише снимката.Според видеово кое го објавија и одеше на некој вести на тв и портали спомна Cloud. Што логично значи снимките ги чува на некој Cloud сервер а не како на MaxTV на хард диск.
Јас не се разбирам многу па ме интересира за секој бокс имаат земено Cloud сервер и колку простор имаш меморија за чување на снимки? Како воопшто тоа функционира?
Друго бидејќи е напоменато дека и MagentaTV GO и веб верзијата MagentaTV ќе биде идентичен во содржини со МagentaTV box каков што го имаме ова значи дека снимените содржини ќе може да се гледаат и преку веб верзијата, таблет, мобилен. Така да кој знае како ќе може да си ја извади таа снимка на компјутер во некаков формат за гледање освен ако немаат некоја добра заштита.
Знам од MaxTV веб верзијата има луѓе кој вадеа содржини од тв каналите со помош на некакви програми.
На MaxTV имаш опција да ти го чува додека не одлучиш сам да го бришеш. Дали тоа постои на MagentaTV?60 дена ти ја држи снимката - автомацки 61 ден се брише снимката.
HEADPHONES HAMA NHS-P100, w/microphone, 2x3,5mm, Black
640,00 ден
CPU INTEL ULTRA 5 225 max turbo 4,9GHz, 10 CORE, 22MB s.1851, BOX w/o cooler BX80768225
11.900,00 ден
NET LAN WIRELESS DUAL BAND WIFI6, USB 2.0, CUDY WU900
680,00 ден
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset HS55 Wired w/microphone, PC/PS5/PS4/MAC, Carbon, CA-9011260-EU
4.710,00 ден
NET INJECTOR CUDY POE48, POE+/POE, 2x10/100/1000Mbps, 18W, POE48-18W
690,00 ден
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL CORSAIR K65 PLUS RGB LED 75% NLX RED (Wired+2.4GHz+Bluetooth), Black, CH-91D401L-NA
9.230,00 ден