Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Кој лаптоп за видео и фото едит?

17 август 2014
1.867
1.380
Скопје
Погледни Lenovo Thinkpad P (Xeon, Quadro GPU), од IO имаш се за разлика од мек... да не спомнувам цена

Испратено од ONEPLUS A3003 преку IT.mk форум апликација
Работата е што вакви лаптопи скоро и да нема во државава...

Јас прашав во макпетрол за дел хпс 15 и прецисион, чекам одговор дали ќе може да се донесат ама ми кажаа многу тешко.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

JasSum

poweruser
8 мај 2007
2.653
3.232
Абе ти си изгледа некој многу паметен.

Цел јутуберски свет е неук и затоа користи мек.
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Памет бараше. Памет не сакаш.
Цел јутјуберски свет не знам што користи, ама знам што користат професионалци. А тоа не се џиџиња. За нив постојат овие работни станици. Ама ете, ти сакаш џиџе, па сега ќе тупиш тука дур не дојдеш до одговор што ќе те задоволи и нема да ти е мака што ќе фрлиш пари за џиџе. Немам проблем со тоа, само насловот треба да биде: Сакам да си купам џиџе, малку ме јаде јанѕа, ама ако некој ми каже дека мирно ќе спијам...

Поздрав и терај.

ARMac

senior
2 октомври 2010
9.392
12.333
Скопје
androgaming.com

Браво.

ОП ако заработуваш на тоа што ќе го купиш, земи си братче xeon со quadro земи и кредит ако треба. Еве вољен сум да ти пуштам бенчмарци или видео како прави импорт на 4к фајлови и скрабинг, тајмлајн плејбек на два канала и слично лаптопот што ти го пишав. 64 гб рам и Quadro 5000 се сосема ок за тоа.

Avid

senior
21 јануари 2009
6.444
11.501
Скопје
64 гб рам и Quadro 5000 се сосема ок за тоа.
Сосема ок не е баш најдобриот избор на зборови за 64 гига рам и Quadro 5000
The All New Razer Blade - World's Smallest 15.6-inch Gaming Laptop

Ова е многу добро, да не има некој информација дали може да се донесе во Македонија?
Глеам ја, идеш накај мотор ти.
Прајшоќепрајш ама глеј мониторот да е на 144 херци пошо еве Разер викаат дека на 60 херци е многу мутно и гличнато.
Особено на Фортнајт...
eDOe3Sj.png

Последна промена:

JasSum

poweruser
8 мај 2007
2.653
3.232
Браво.

ОП ако заработуваш на тоа што ќе го купиш, земи си братче xeon со quadro земи и кредит ако треба. Еве вољен сум да ти пуштам бенчмарци или видео како прави импорт на 4к фајлови и скрабинг, тајмлајн плејбек на два канала и слично лаптопот што ти го пишав. 64 гб рам и Quadro 5000 се сосема ок за тоа.

џабе се трошиш. сака да си купи џиџе. нели разбираш дека цел свет е убер паметен и сака џиџиња што светкаат. глупаци се луѓе што користат алат.

Aowek

user
14 април 2012
1.217
1.175
Би ти препорачал Dell Xps 15 перфектен во секој поглед.

членови онлајн
мислења
теми
членови

Нови мислења

Офтопик

Последни огласи

ИТ маркет

На врв Дно