Adapter vakov moze ke ti zavrshi rabotaКај мене малку ке биде проблем за 24 пинскиот , бидејќи многу е мал просторот во куќиштево. Ако знаете флексибилни и меки канли пишете од каде да земам.
Sent from my iPhone using Tapa
Ај нека смее некој мана да му најде сега ?
Еве јас, кабелот за графичката треба да се смени и ќе го смени целиот изглед.Ај нека смее некој мана да му најде сега ?
Убаини нема што.
Истото сакав да го предложам, ама ај си велам да не растурам радости.Еве јас, кабелот за графичката треба да се смени и ќе го смени целиот изглед.
Слободно кажвај нешто ако ти фаќа окото да забележам, сакам да го перфектирам ^^Истото сакав да го предложам, ама ај си велам да не растурам радости.![]()
Си сака фарбање сеа
Не те вади од ум кулерот? На Интел барем фабричките се гласни спрема tower cooler. Земи си еден Gammax 400 V2, 1200-1300 се а скрос ќе смени и лик и звук, за темепратура да не збораме. Не знаев дека имаш G27/G29 и ти, ако возиш AC или ACC кажвај.
Си сака фарбање сеа![]()
Немој да се глупираш, одлична си е вака. Барем дава некаков контраст на целата конфигурација.Бара да, ама многу работа е да ја шприцам бела.
Sent from my iPhone using Tapatalk
анодизација самоБара да, ама многу работа е да ја шприцам бела.
Cooler Master е задниот - не е бучен воопшто макар што не како што беше нов тивок а предните 3 се Deep Cool - само што ја преместив конфигурацијата во овој кејс - (го откупив 1500ден од ќерка ми ) - па уште не ми се средени дискојте - набрзина -не можам јас без ПЦ ни 20минНе те вади од ум кулерот? На Интел барем фабричките се гласни спрема tower cooler. Земи си еден Gammax 400 V2, 1200-1300 се а скрос ќе смени и лик и звук, за темепратура да не збораме. Не знаев дека имаш G27/G29 и ти, ако возиш AC или ACC кажвај.
најлошите 5-6к што ги имав потрошено на куќиште...Кај мене малку ке биде проблем за 24 пинскиот , бидејќи многу е мал просторот во куќиштево. Ако знаете флексибилни и меки канли пишете од каде да земам.
Искрено не очекував толку тесно да е на тој дел. Претходно имав H500 и беше доста пошироко барем за тие работи...најлошите 5-6к што ги имав потрошено на куќиште...
ама и некако мало е за парите. за истите пари добиваш некое доста поголемо CM или deepcool, sama за дупло помалку пари иста големина итнМала шала, не сум у план да ја упропастувам преубавата strix верзија секако.
Искрено не очекував толку тесно да е на тој дел. Претходно имав H500 и беше доста пошироко барем за тие работи...
RAM SO DIMM DDR5 8GB 5600Mhz CL46 Crucial CT8G56C46S5
11.640,00 ден
PROJECTOR DESK MOUNT WANBO, 100x110x26mm, adj.angle 15deg, max.1.5KG, WBBA02
540,00 ден
COOLERS CASE FAN 140mm ARCTIC P14 PRO REVERSE PWM ARGB, 400-2650 RPM, WHITE, ACFAN00324A
1.440,00 ден
MONITOR 27" GIGABYTE GS27FA SS-IPS, 1ms, 180Hz, 1920 x 1080, 2x HDMI, DP
8.560,00 ден
Extralink Bicycle Scooter Cover, Corrosion and UV Resistant, 200x100 cm, Gray
250,00 ден
GAMING CHAIR NOBLECHAIRS HERO, BLACK/RED NBL-HRO-RL-BRD
32.990,00 ден