Добро е што е со 8000 повеќе а не 500 еурКако ви стасуваат графичките одма на реклама со 7/8000 повеќе, стандард.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Јас на 25ти ја нарачав истава, сеуште нема ништо.
Денес им пишав на чат, ми рекоа дека ја немале во магацин и да ја очекувам за 7 до 11 дена од денес. Ок си реков не ми е проблем да чекам. По 5 минути ми се јавија од каргото дека е стигнатаЈас на 25ти ја нарачав истава, сеуште нема ништо.
Како ти се свиѓа, добри се свичевите?
Многу е јако што 24/7 се пцуе по скалпери,а се користи секоја ебена можност за скалпирање.Како ви стасуваат графичките одма на реклама со 7/8000 повеќе, стандард.![]()
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Monkey see, monkey dooМногу е јако што 24/7 се пцуе по скалпери,а се користи секоја ебена можност за скалпирање.
Лицемерие до бескрај.
Sent from my SM-G975U using Tapatalk
Да си ми жив и здрав. Убаво кажа.Многу е јако што 24/7 се пцуе по скалпери,а се користи секоја ебена можност за скалпирање.
Лицемерие до бескрај.
Продавам PS5 од жирафа, ќе стигне за 7-9 дена.
Цена 38.900
Kако сакате кажете јас во мои последни 10 години уназад не паметам во Македонија ниту една фирма ама апсолутно ниту една фирма да даде добар попуст колку дечкиве , од кај сака нека се ....нека им е сајтот булшиттт превод ват евер , на крај краева 99% сите се задоволни на форумов кој и да порачал . Маркетинг бизнис доста добро развиен со дај на народ и дупи си ги лешинарите (скаплерски) од внатрешноста на макаронија , а после цена сами ке си диктираат нормално и тие од нешто живеат.
Кој е тој конкурент кој ќе ти даде такви попусти?Резервирано за @NightfurY
Мислењето е автоматски споено:
Ајде сега малку сериозно - ваков penetration marketing е една од најлесните стратегии на краток рок. На долг рок, проблемот е што ги носиш потрошувачите со дампинг цени и истите не се лојални, туку секогаш ја бараат најниската. Ако купиш MX3 од Жирафа за 40% попуст, следно ќе сакаш процесор 12900k со 30% попуст, телевизор 4K со 28% попуст итн итн. Ако не ти го нудат, ќе си најдеш друг конкурент.
Па наормално дека купуваш таму кај што имаш најголем попуст и кај што е најевтиноРезервирано за @NightfurY
Ајде сега малку сериозно - ваков penetration marketing е една од најлесните стратегии на краток рок. На долг рок, проблемот е што ги носиш потрошувачите со дампинг цени и истите не се лојални, туку секогаш ја бараат најниската. Ако купиш MX3 од Жирафа за 40% попуст, следно ќе сакаш процесор 12900k со 30% попуст, телевизор 4K со 28% попуст итн итн. Ако не ти го нудат, ќе си најдеш друг конкурент.
Кој е тој конкурент кој ќе ти даде такви попусти?
Првото не, второ да во одредена мера. Има разлика, последниот пример на @Вајкинг го долови тоа со телевизорот.Па наормално дека купуваш таму кај што имаш најголем попуст и кај што е најевтино
Не разбирам што доловило кога на Гирафа50 е 2000 поефтин од примерот на @ВајкингПа никој де, само што и Жирафа нема да ти дава. Кога ќе се израмнат цените, пак ќе остане бренд лојалноста кон Анхоч, Нептун итн, додека Жирафа ќе биде аутлет за евтини производи.
Првото не, второ да во одредена мера. Има разлика, последниот пример на @Вајкинг го долови тоа со телевизорот.
Не разбирам што доловило кога на Гирафа50 е 2000 поефтин од примерот на @Вајкинг
Не разбирам што доловило кога на Гирафа50 е 2000 поефтин од примерот на @Вајкинг
Кога веќе даваш кеш, у случајов 30К, би земал од негде од страна за 2к помалце?Не разбирам што доловило кога на Гирафа50 е 2000 поефтин од примерот на @Вајкинг
Ќе видиме до кога ќе тераат вака.Кој е тој конкурент кој ќе ти даде такви попусти?
Toчно локални старт уп бизниси ке страдаат...... за жал , али за купувачите е добро во секој случај.Ќе видиме до кога ќе тераат вака.
Ако потраат супер цениве што ги нудат Нексио (на пример) ќе осети баајги.
Анхоч,Сет се друга лига.Нив к*р не им мрда секако
@TylerMkD
Погрешен пост цитирав.
Дали со производите има македонска фискална ? Се работи за скапи производи доколку се расипат каде ќе може да се обратиме ? Искрено не би ризикувал повеќе од 1000 денари за производ што нема гаранција.![]()
NET LAN WIRELESS DUAL BAND WIFI6, USB 2.0, CUDY WU900
680,00 ден
MEMORY USB 3.2/Gen.1 Type-C, 128GB SANDISK ULTRA LUXE, Silver, SDCZ75-128G-G46
2.130,00 ден
HEADPHONES LOGITECH Gaming-Headset G325 Lightspeed Wireless, Lilac, w/microphone, BT/USB, PC/PS5/PS5, 981-001538
6.610,00 ден
CASE LIAN LI ATX Vector V100 ARGB w/2x Tempered glass, 4x120mm RGB Fans, Black, V100RX
5.260,00 ден
RAM DDR5 8GB 5200MHz CL42 Innovation IT, 1.10V, 4251538819961
7.990,00 ден
MOUSE WIRELESS CORSAIR SABRE V2 PRO RGB, Ultralight Gaming Mouse, 36g, MARKSMAN S 33000 DPI, 2.4Ghz/Bluetooth, White, CH-931G001-WW
6.750,00 ден