Инфо
односно
веќе 10-тина дена не постои.
Полека, се ближи крајот.
Значи,
БАЗИ/BASE-VPG, PG и VG може(а и немора) да се набавува од UK за релативно слична цена како од Полска.
Ако не е проблем, пишете ми на ПП или тука некои продавници каде што се продава и доставува во МКД, BASE и чист ПГ и ВГ со слична цена како Inawera
(25€ за литар + шипинг докај 15€ или 18€ на пример )
Поздрав![]()
Дајте купонче ако имате фазлаЈас си нарачав база 1л. 50/50 од DIY base liquid, cheap base e-liquid, PG VG base liquid | Le Petit Vapoteur ,ми излезе 11.5 евра(5 евра купон некој ми даде за прва нарачка).Во пошта ми земаа мислам 288 денари од пакетско.

Каде да најдам Doggystyle 2k16? На Алиекспрес нема,Фастек од каде го земав го затворија.
Двата доги атомизери ги сотрев од користење,им сменив и стакленца и орингови и пак не се затвараат до крај,врти на празно пред да стегне...
Фала
www.2fdeal.com
Aliexpress дружеНекоја препорака за Поефтин мал Мод со 18650 батерија, и од каде , после затварањето на Фастек ?
bbcode image
Сребрениот си доби другарче (ган метал) со кожни гаќи.
Погледнете го атачментот 121337
Погледнете го атачментот 121338
Дечки од каде порачувате вејпови?
Порано порачував од fasttech но го изгасија.
Потоа од Алиекспрес но сега кога барам ништо не ми дава во врска со вејпови, ни атомизери и греачи ништо, а порано имаше. Дали е само до мене или и кај вас нема?
Некоја друга страна да не знаете? Поточно ми треба за Aegis Geekvape продукти, секако што испорачуваат до Македонија.
Линкот што го прати м идава еррор 404АлиЕ тестира некој алгоритам и никако да го опраат, што помалку зборови користиш повеќе резултати
US $5.05 4% Off | Aegis Boost Mesh Coil 0.4ohm 0.6ohm MTL Coils for Aegis Boost Pod Cartridge Hero Pod ZEUS X Mod
иначе прикажува тоа видено/зачувано/купено
Линкот што го прати м идава еррор 404
Сепак нема ли некое друго сајтче како fasttech што беше? Мене конкретно ми треба сега Aegis Geekvape B100 21700 да си порачам, незнам од каде
Ultimate Mechanical/Box Mod & Atomizer Store - 3FVapeЛинкот што го прати м идава еррор 404
Сепак нема ли некое друго сајтче како fasttech што беше? Мене конкретно ми треба сега Aegis Geekvape B100 21700 да си порачам, незнам од каде

Некој да препорача за почетник некој вејп од овие што се refilable, не сакам мнгогу да се замарам со сетинзи и такви работи, пали вози што се вика.
Здраво ЛакиЈас редовно си тепам цигарчиња ама другар ми даде кинески IGET Bar 3500 тргања. Копилето имало во него ~60mg никотин. Ме здрма јако од само неколку тргања. Не е ни чудно што на деца му откажуваат белите дробови од вакви фушарии.
Него....Некој да препорача за почетник некој вејп од овие што се refilable, не сакам мнгогу да се замарам со сетинзи и такви работи, пали вози што се вика. Цена не ме интересира многу само да ги откажам цигарите.

EXTERNAL CAPTURE ELGATO 4K X HDR10, VRR, USB 3.0 (TYPE-C), 10GBH9901
16.590,00 ден
MOUSE WIRELESS USB CORSAIR M75 Air Lightweight RGB Gaming Mouse, 2.4Ghz+Bluetooth+USB, 26,000dpi, Light Grey, CH-931D102-EU
5.490,00 ден
SSD M.2 NVMe and SATA DOCKING STATION GEMBIRD, USB Type-C, Black, DD-U3M2
1.390,00 ден
CASE KOLINK Mini-ITX, Micro-ATX, Satellite Cube, 1x120mm fan, Black, GEKL-006
2.790,00 ден
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset HS55 Wired w/microphone, PC/PS5/PS4/MAC, White, CA-9011261-EU
4.710,00 ден
USB Flash Drive 3.2 512GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-512G-G46
3.220,00 ден