Futurelakimens
user
- 12 април 2017
- 1.918
- 1.259
и Пејонир не работат кај насА со Payoneer не може?
и Пејонир не работат кај насА со Payoneer не може?
и Пејонир не работат кај нас
А си прочитал ли на пајонеер сајтот дека крипто е банирана валута за нив?Според темава не би рекол...
Payoneer картичка
Има еден куп фриленсери што ги исплаќаат преку Payoneer...
само прашањето ми беше дали некој испробал од Cex.IO, Кракен и сл., да продаде во Долари или Евра и да ги префрли на Payoneer УСД или ЕУР картичка.
Мене ме одобрија пред некој ден, можам и картица да нарачам откако би депонирал 30 долари, него ме интересираа искуства од некој што веќе го испробал ова, и феес колкави се...
Само мора да има некоја причина зошто никој Payoneer не го спомнува, не ми се верува дека никој не пробал до сега.....или картицата е само за фриленсери, или феес се толкави што подобро да си платам 10% данок и барем мирна глава..
А си прочитал ли на пајонеер сајтот дека крипто е банирана валута за нив?
По се изгледа дека веќе не се исплати да се мајна?!
Дечкиве на форумов се најдобри за трговија. :inlove:Каде е најсигурно да се купи и тргува со биткоини / етх?
Ја ќе те упатам бе друже. Пиши ППхахаха
Не сум... Имам итна потреба од биткоин и не сум упатен...
Coinmama.com
Или посредник

Vidi ppхахаха
Не сум... Имам итна потреба од биткоин и не сум упатен...
Што е тоа битно дал нови членови имаат или немаат право? Прашањето на човекот му беше сосем друго, а не дали постари или понови членови смеат или не смеат да огласуваат.Forumov ima restrikcii za novi clenovi da postiraat kupi prodaj.
Toa sto bese bitno e isto taka odgovoreno, pokraj toa e dodadeno samo i ova za forumov dokolku e nov clenot ke mora da si ide preku pp nema da moze da si postira kupi prodaj.Што е тоа битно дал нови членови имаат или немаат право? Прашањето на човекот му беше сосем друго, а не дали постари или понови членови смеат или не смеат да огласуваат.
Пиши ми ПП што подразбираш под озбилна сума?Продава некој биткоини за кеш за озбилна сума се работи дајте предлог стрикно биткоини и стрикно кеш
Испратено од SM-J330FN преку IT.mk форум апликација
Бесплатна достава
CE SMART DESKTOP AIR CIRCULATION FAN XIAOMI, White, BPLDS10DM
6.120,00 ден
Бесплатна достава
Extralink Soft Sport Bicycle Saddle
850,00 ден
Бесплатна достава
GAME FIGURINE PALADONE FORTNITE WALL MOUNTABLE LOGO LIGHT, PP14621FOVN
2.170,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE BOYA BY-M1 PRO II, 1x 3.5mm jack, 6m length, Black, BY-M1 Pro II
1.490,00 ден
Бесплатна достава
EXTRALINK CHAIR SWIVEL OFFICE, PINK
2.180,00 ден
Бесплатна достава
VGA GIGABYTE RTX 5060 EAGLE MAX OC 8GB GDDR7, 3xDP, 1xHDMI, GV-N5060EAGLEMAX OC-8GD
27.550,00 ден