Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Дигитални крипто-валути: совети - подесувања (забранета трговија ако сте без права на огласување!)

Pero

hello world
28 декември 2010
51
55
Spored mene skoro se osven BTC i XMR e scam.
Se slagam so dobar del sto imas pishano, vo delot na iskustvo potrebno, ciklusi, konekcija so usd itn.
Me interesira zosto mislish deka XMR ne e scam primer - koga im a infinite supply sto nemoze nikoj da ja prati.
Zosto mislis primer deka ETH i ICP se scam koga nosat revolucionerni podobruvanja vo tehnologija.
Cisto me interesira kako gledas na toa
Мислењето е автоматски споено:

шо се копа сега другари? Или толку од револуционернава технологија нешто ја запоставија. Изгледа не беше спремно човештвото за сите тие придобивки.
Сега е добро да копаш без да очекуваш брз повраток на пари - ако си спремен да инвестираш и да идеш у минус 2 год. Без гаранции. Сега повеќето се откажуваат и "Difficulty" паѓа и цена паѓа а расте број на коини што ги копаш. Човештвото си бучи некои работи никад не се менуваат :)

Последна промена:

Miki98

lurker
13 јануари 2021
617
384
Macedonia Pehchevo [2326]
www.balkan77.com

Pane24

GpuHardware
31 октомври 2012
6.489
7.758
Скопје
www.facebook.com
@Pane24
големи провизии имаат веќе, единствено од пане или друг да купиш,јас преку ledger можам али немам време за таа работа
Мислењето е автоматски споено:
Прати го кај мене ке му шитнам јас крипто :D

sime333

read-only
26 јуни 2011
6
0
Дали некој знае од каде може да се купи bitmain antminer s19 pro ? некаде тука блиското дали Грција, Бугарија Србија не е битно.

StalkeR

poweruser
5 декември 2009
5.517
6.741
Контактирај го членот над тебе. Носеше мајнери до пред брзо барем...

Sent from my iPhone using Tapatalk

DeepImpact

hello world
8 ноември 2017
274
104
bitcoin-p2p.com
First, it was revealed BlackRock are seeding their Bitcoin ETF.

Now, it has been confirmed that BlackRock have had their iShares Bitcoin Trust listed on the DTCC, with the ticker $IBTC!

Here’s why this news could ignite the next Bull Run

The Depository Trust & Clearing Corporation (DTCC) are a financial services company providing clearing and settlement services to the financial markets.

With the DTCC listing the iShares Bitcoin Trust, it all but confirms that a BlackRock ETF is imminent.

This is the reason $BTC is absolutely full sending towards the $35,000 region.

An ETF approval could spark the inflow of Hundreds of Billions of capital into the Crypto market.

It could also mean that other large institutions such as DeutscheBank and Grayscale have their ETF's approved too.

All these catalysts are lining up perfectly, causing many to anticipate that we are seeing the beginning of a new Bull Run.

Атачменти

• 20231024_123507.jpg
    20231024_123507.jpg
    35,9 KB · Прегледи: 54

Pane24

GpuHardware
31 октомври 2012
6.489
7.758
Скопје
www.facebook.com
убаво те прашува и мене не ми беше јасно што точно бараш и затоа не ти ни пишав
On bara da kupe virtuelni dolari odnosno stable coins : USDT , BUSD , USDC. A ve plakja so kesh na ruka.
Patem tie coins se razmenuvaat na berzite zaradi golemite varijaci na btc, eth, etc i t.n

DonFrozex

user
9 јуни 2011
1.412
1.643
нема веза, се извинувам на недоразбирањето.
мислев се подразбира дека сакам да купам 8000 долари кога спомнав USDT.

no_retreat

lurker
22 јануари 2011
625
1.514
no_retreat's setup  
Processor & Cooler
intel core i7 14700kf w/ NZXT KRAKEN 280mm AIO Liquid Cooler with LCD Display
Motherboard
Gigabyte Aorus Elite AX Z790 Black
Storage
Samsung 970 Evo 2tb
PSU
Corsair HX 1200i Platinum
RAM
2x16gb DDR G-Skill Trident Z5 ARGB 6000mhz cl30
Video card
RTX 4070 ti Super MSI Ventus 3X
Case
NZXT H9 Flow Black
Mouse
Logitech G Pro X Black
Keyboard
Keychron Q3 modded with Lime Green Switch and Glorious GPBT Black Ash Dye Keycaps
Audio
Logitech G733 wireless
Monitor
Samsung Neo G8 32" 240hz UHD MiniLED + QLED Panel
OS
windows 11 pro
нема веза, се извинувам на недоразбирањето.
мислев се подразбира дека сакам да купам 8000 долари кога спомнав USDT.
Се подразбира и те како, човек што има 8к и сака да продаде знае што имаш напишано уште во првиот пост.
Ама ете да речеме дека имам 8к за продавање и "живеам под камен" па не сум го разбрал првиот пост, многу интересно е што на неговото прашање "Валута?" ти му одговараш јасно со одговор "USDT/USDC/BUSD" и на Стефан сеуште не му е јасно што сакаш да купиш, Ма дај молим ти се... :sneaky:

stefan_mkd

lurker
18 март 2015
843
669
Се подразбира и те како, човек што има 8к и сака да продаде знае што имаш напишано уште во првиот пост.
Ама ете да речеме дека имам 8к за продавање и "живеам под камен" па не сум го разбрал првиот пост, многу интересно е што на неговото прашање "Валута?" ти му одговараш јасно со одговор "USDT/USDC/BUSD" и на Стефан сеуште не му е јасно што сакаш да купиш, Ма дај молим ти се... :sneaky:
Иди во менувачница и побарај да купиш пари за 8к, па кажи ми што ќе добиеш

Нови мислења

Последни теми

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно