Тешко би можел да монетизираш, далеку се од совршени сликите за монетизација, во најдобар случај можат да се искористат за некој јутуб тумбнаил, ако се погоди некоја интересна сликичка.Ова го пратам од поодамна, на форуми веќе се вртат теми како да се монетизираат сликиве што ги генерира Dall-E, дали знаете кои се copyrights правата на ваквите слики? Како да се дојде до покана?
Tвои се правата и можеш слободно да ги монетизираш сликите. За покана треба да се регистрираш и да чекаш да ти стигне мејл дека си примен.Ова го пратам од поодамна, на форуми веќе се вртат теми како да се монетизираат сликиве што ги генерира Dall-E, дали знаете кои се copyrights правата на ваквите слики? Како да се дојде до покана?
towardsdatascience.com
ууу хахаха дај линк нешто има ли за цела слика ова кропнато? И двајцата ли сте на DALL·E или тоа другото Midjourney @NecrotoX ?
ууу хахаха дај линк нешто има ли за цела слика ова кропнато? И двајцата ли сте на DALL·E или тоа другото Midjourney @NecrotoX ?
И не би требало виршли насекаде да има тоа само местото така се вика, оно во фокус ги ставило кобасиците хахахах
Ќе одам и ја на waitlist, па да се играм и ја
Mоите се од DALL-E.И двајцата ли сте на DALL·E или тоа другото Midjourney @NecrotoX ?
Intergalactic House of Sausage from television series Courage the Cowardly Dog, if it's drawn by Jean Giraud Mœbius but with Pixel art undertones, illustrated by Ernst Haeckel
Ај нека го проба некој ова, да видимо што ќе искочи![]()
брееј на ова Midjourney на дискорд е хаос, од една страна миљон канали, људи врие цело време промптови скроола надоле, мојата слика се губи па ја барам, а од друга страна много ми заразно овој, интересно кд ќе ми искочи слика по кеф.
Ама гледам Midjourney на discord "limited trial (around 25 queries)" после ова треба да се плати, нема месечно нешто као DALL·E 15 комада
Среќа ти прошло ова, јас напишав "DDOS attack on it.mk website", ми излезе предупредување дека ќе ме банираат ако продолжам со барања кои се против нивниот Code of ConductHacker attacking and DDosing forum.it.mk, lmao
Мене ме примија за 40-тина дена а имам 102 следбеници. Веројатно гледаат и што работиш и според тоа бираат.Не-етички совет што може да ви помогне да добиете покана. Пошто сепак е селективно и некој бира кој ќе добие покана, логично е дека луѓе со повеќе следбеници, би требало да имаат подобри шанси. Можете да ставите било кој инстаграм пејџ кога се регистрирате. Јас ставив свој со ~3000 followers (далеку од многу следбеници) и бев поканет за ~45 дена.
Ставив анонимен email, за 3 недели стигна инвитација. Ваљда е рандом.Не-етички совет што може да ви помогне да добиете покана. Пошто сепак е селективно и некој бира кој ќе добие покана, логично е дека луѓе со повеќе следбеници, би требало да имаат подобри шанси. Можете да ставите било кој инстаграм пејџ кога се регистрирате. Јас ставив свој со ~3000 followers (далеку од многу следбеници) и бев поканет за ~45 дена.
Ставив анонимен email, за 3 недели стигна инвитација. Ваљда е рандом.
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C3 PRO 8K TKL QMK/VIA RGB HS Keychron Super Red switch, Black , C3PX-H1
4.030,00 ден
Бесплатна достава
HDD 3,5" 4TB SEAGATE IronWolf 5400rpm 256MB ST4000VN006/2
12.900,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CPU ARCTIC Freezer 36-S (SINGLE FAN) A-RGB WHITE Intel LGA1700, LGA1851/AMD AM5, AM4, ACFRE00199A
2.080,00 ден
Бесплатна достава
MONITOR 32" BENQ PD3226G 4K, 144Hz,WIDE IPS, HDMI, DP, THUNDERBOLT 4, USB Type-C, VESA 100x100, Anti-Glare, w/speakers, Black, 9H.LMVLA.TBE
67.500,00 ден
Бесплатна достава
CE SMART DESKTOP AIR CIRCULATION FAN XIAOMI, White, BPLDS10DM
6.120,00 ден
Бесплатна достава
Extralink Soft Sport Bicycle Saddle
850,00 ден