Користите застарен прелистувач. Тој можеби не ја прикажува оваа или други интернет страници како што треба. Би требало да го надградите или да користите алтернативен прелистувач.
Е па тогаш истото важи и за продавачот. Повеќе памет за нареден пат, да не продава на места каде што има информирани луѓе. Нека огласи на некој он-лајн огласник, каде нема коментари, и нека чека некој да се заебе со цената. Не се ставаш на местото на заебаниот, затоа вака збориш.
важна многу добро ти оди со постови и репутација... боље и од мене изгледа многу си била важна хехехе.
G
goxymaxy
да, ко Роки сум али онај cartoon верзија дувнат го, он падне
не сум јас по кладењето само онака ќеф ми е кога го видам со фаца во форма на „ЏМ“
јас сум ко човек па затоа имам слика (аватар) од мајселф.
G
goxymaxy
не сум јак, немој мислит. ич неќам тепање и такви ствари :Р
ќе се пофалам.. тооо азурите изгубија на татко ми репрезентацијата .. колку ли сум само среќен
Важната Лавица, све океј, ал' зошто ЛАФ?
G
goxymaxy
немој зезат? и ти гониш женски?
џаст кидин'
G
goxymaxy
некој чичко Џејмс Бонд фан си, или?
G
goxymaxy
клик е нов форум со многу малку членови, има време за него така да сеуште немам став за твојот форум. ит е добар форум и овде има гик-ови кој се онлајн 24/7 и кој можат да ти помогнат што и да прашаш, поврзано со ИТ светот најнормално
ако седеш до сабајле (4-5) прати го твојот скајп преку прајват мејл, ако сакаш
G
goxymaxy
воопшто да не ти е чудно зошто прв пат слушаш за тој форум. не беше многу познат, го знаеја само оние од кочани и дел од источна македонија )
добро ве најдов на клик.
повеќе од моето време онлајн си го користам за играње игрици или чатување (мсн, скајп) и така мине моето време, а за форуми. па ете веќе сум член на два (овој и клик)
секој форум си е различен и да, многу ми се допаѓа овој, за понатаму ќе видеме ))
G
goxymaxy
прво што ми влезе во очи е Шпанија. паа... би сакал цело лето да спијам на плажите по Ибиза и never back home...
оној што ојде е кочанитунајт дот ком. бев таму активен колку-толку али после нешто редизајн и све ојде в *****
на клик сигурно не сум потпишан „важен“ ))
goxymaxy сум и таму