Користите застарен прелистувач. Тој можеби не ја прикажува оваа или други интернет страници како што треба. Би требало да го надградите или да користите алтернативен прелистувач.
а што е работата со www.t-home.mk нешто немаат ниту вести ни ништо на странта, јас не сум АДСЛ корисник и ретко ја отварам нивната страна, но ако пуштат оптика барем да имаат информации за тоа на нивната страна...
Интересно, најверојатно ќе се префрлам. Знаете ли што е потребно да се мигрира од C&S Comfort + во C&S Optic Comfort +?
ПС, Ќе ве замолам, тој кој што го има симнато фајлов, да го хостира на друг сервис, вака дава лимит на број на корисници и скроз се блокира кога повеќе луѓе се обидуваат да го симнат.
Гледам има различни цени на пакетите со опрема во сопственост на корисникот и опрема во сопственост на Т-Home. Претпоставувам дека треба нова опрема да земат тие што користат ADSL, бидејќи модемите не поддржуваат толку големи брзини и е различна технологија од ADSL.
Знае ли некој која е таа опрема и колку отприлика ќе чини?
Значи, ми вратија на мејлот. Треба прво да се осигураме дали сме поврзани на оптичката мрежа, а за таа цел треба да се јавите на 171, потоа ќе ве префрлат, а дури потоа ќе дознаеме што е потребно...