Enquito
poweruser
- 8 август 2017
- 2.608
- 1.766
Да ми препорачате клима инвентер за 20м2 соба (фасада без изолација)
MITSUBISHI Heavy Diamond SRK/SRC 20 ZSX-W по супер цена од 87.990 ден.
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ, 2.0 kW, Гаранција: 3 години
3.5kw гледај од околу 28-30.000 ако сакаш нешто посаглам. Капацитет исто на греење и ладење што повисок.Да ми препорачате клима инвентер за 20м2 соба (фасада без изолација)
Ценава ее премногу![]()
MITSUBISHI Heavy Diamond SRK/SRC 20 ZSX-W по супер цена од 87.990 ден.
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ, 2.0 kW, Гаранција: 3 годиниklimi.mk
Јас имав случај сличен како твојот, додуша се работеше кај мене за 16квадрати, 4 на 4 метри. Ѕидовите зимно време ладни на допир, изолација никаква. Си земав Вивакс не може да постигне температура никако. Цело време работи на турбо, сметка 9000+ во зимските месеци. Па ти види си.Ценава ее премногу
И да ве замолам да ми препорачате некој што ги има во нептун сетек техномаркет
Јас имав случај сличен како твојот, додуша се работеше кај мене за 16квадрати, 4 на 4 метри. Ѕидовите зимно време ладни на допир, изолација никаква. Си земав Вивакс не може да постигне температура никако. Цело време работи на турбо, сметка 9000+ во зимските месеци. Па ти види си.
Јас со вивакс имам многу лошо искуствоЈас имав случај сличен како твојот, додуша се работеше кај мене за 16квадрати, 4 на 4 метри. Ѕидовите зимно време ладни на допир, изолација никаква. Си земав Вивакс не може да постигне температура никако. Цело време работи на турбо, сметка 9000+ во зимските месеци. Па ти види си.
Јас имав случај сличен како твојот, додуша се работеше кај мене за 16квадрати, 4 на 4 метри. Ѕидовите зимно време ладни на допир, изолација никаква. Си земав Вивакс не може да постигне температура никако. Цело време работи на турбо, сметка 9000+ во зимските месеци. Па ти види си.
Па толку го платив Виваксот тој АЕРИ или како и да беше.Затоа треба детално разбирање спецификации пред купување. Големина на надворешна единица, итн. Али добра клима под 30-32к тешко.
Па толку го платив Виваксот тој АЕРИ или како и да беше.
Мислење за ова клима?Сетек - се од техника
Технологија што инспирира. Решенија што траат. Сетек ви нуди внимателно одбран асортиман од техника за секој дом и бизнис. Квалитет, услуга и доверба – сѐ на едно место.www.setec.mk
NET LAN WIRELESS DUAL BAND WIFI6, USB 2.0, CUDY WU900
680,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SILENT KEY PRO, White, KBS-WMS-01-W
970,00 ден
NET LAN WIRELESS USB TP-Link ARCHER T3U, AC1300, MU-MIMO, Dual Band, USB3.0
1.100,00 ден
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset HS55 Wired w/microphone, PC/PS5/PS4/MAC, Carbon, CA-9011260-EU
4.710,00 ден
MOUSEPAD BLIZZARD World of WarCraft 20th Anniversary XL 900x420x4m
1.690,00 ден
COOLERS CASE FAN 140mm ARCTIC P14 PRO REVERSE PWM ARGB, 400-2650 RPM, BLACK, ACFAN00323A
1.350,00 ден