Pane24
Mariovec
Провери дали се 6 комада или едно парче еПогледнете го атачментот 149029
659 денари во џамбо 6 комада, нит купони нит ништо.
Како си задоволен?
Tие на сликата се 6 различни моделк како што гледам.
Провери дали се 6 комада или едно парче еПогледнете го атачментот 149029
659 денари во џамбо 6 комада, нит купони нит ништо.
Како си задоволен?
Да во право си, лошо сум сликал не се гледа. Ги проба?Провери дали се 6 комада или едно парче е
Tие на сликата се 6 различни моделк како што гледам.
Да,намонтирани се веќе 10тина дена работат, ги наместив само да се палат при движење. Држаат цела ноќ и добро осветлуваат дел од патеката. Засеа нарачав 4, а плус уште 8 нарачав преку купоните. Имаат добра намена и сум задоволен од нив.Да во право си, лошо сум сликал не се гледа. Ги проба?
И јас го забележав истото, предходните пати, максимум беше до 1200и нешто, сега кога нарчував ми дојде пратка над 1300 денари и така ја пратија, а порано не ми дозволуваше да пречекори над 1260.Нарачав од Тему пратка во вредност од 3700 денари, не знам на кој начин, но сите производи се пуштени највероватно во еден пакет бидејќи пишува само еден тракинг број. Дали кога ќе стигне ќе има плус дополнителни давачки? Чудно ми е бидејќи сите пратки над 1200 денари ги поделуваа во различни пакети.
Исто, порано порачав и ја поделија во 2 пакети, сега им пишав на Тему и добив одговор:И јас го забележав истото, предходните пати, максимум беше до 1200и нешто, сега кога нарчував ми дојде пратка над 1300 денари и така ја пратија, а порано не ми дозволуваше да пречекори над 1260.
Што значи дека најверојатно ке почнат да штракаат на царина![]()
И на крај ке те репнат да платиш данок. Не ми се верува дека,, логистичката компанијата ке се замара да отвара пакети и да препакува"Исто, порано порачав и ја поделија во 2 пакети, сега им пишав на Тему и добив одговор:
"Typically, each order is packed and shipped separately. Combined shipment usually occurs in the following situations:
1. Multiple orders' items are being shipped from the same warehouse, and the delivery times are relatively close. In this case, the logistics provider may combine and pack the items from these orders to reduce logistics costs and improve efficiency.
2. If multiple orders have the same delivery address and the items can be combined and packed, then the logistics provider may also choose combined shipment."
Заборавив да кажам дека ми дадоа 300 денари кредит во знак на извинување хаха, сепак ќе видиме вчера ја пуштија за 2-3 недели ако е овде ќе пишам како се завршило.И на крај ке те репнат да платиш данок. Не ми се верува дека,, логистичката компанијата ке се замара да отвара пакети и да препакува"
П.с ова подршката врска нема што зборува, гарант се ангажирани некој на ,,дневница" од тунгузија колку да одговорат на разговорите.
Инаку мислам дека славно почна ама уште пославно ке заврши.
90% од пратките што ми стигнаа до сега се или крш или погрешно пратени.
Денес стигна една имав порачано 27 број патичиња за малиот колку за низ двор да ги носи, стигнаа 26 и во разговор со нив ми тврдат дека исто е 26 и 27 ако било 26 на нив, 27 биле и те игнорира после не ти враќа на разговор.
Како бричат со тие знаци на извинување... А особено како го шиткаат ѓубрето што не им се продава на Али баба/Алиекспрес..Заборавив да кажам дека ми дадоа 300 денари кредит во знак на извинување хаха, сепак ќе видиме вчера ја пуштија за 2-3 недели ако е овде ќе пишам како се завршило.
Имаше најава од ЕЛС дека ќе почнат да доаѓаат пакети со вредност поголема од досегашната, со тоа што ќе се плаќаат давачки. Провери си што тракинг број имаш добиено.Нарачав од Тему пратка во вредност од 3700 денари, не знам на кој начин, но сите производи се пуштени највероватно во еден пакет бидејќи пишува само еден тракинг број. Дали кога ќе стигне ќе има плус дополнителни давачки? Чудно ми е бидејќи сите пратки над 1200 денари ги поделуваа во различни пакети.
Абе не знам, ама ко да се повампириле и тие, ете читам во темата за ЕЛС, почнале да бараат да им платиме царина(?) за пратките што се испорачуваат преку ним....Ако ги споредиме ЕЛС со овие другиве, излегува дека ЕЛС се премиер лига![]()
pojdi im direkt ako imaat lokacija i cekaj,Овие ВИП пошта се изгледа НАЈГОЛЕМИОТ УЖАС во карго услугите кај нас!
Имам пратка една ЦЕЛА НЕДЕЛА ја шетаат од магацин до магацин, абер немаат за достава.
Има 2 броја за контакт со нив, се скапав звонење никој не крева!
Дали некој има случајно нивни контакт (каде што би кревале на телефон)?
такаа, се согласувам. ЧДАко ги споредиме ЕЛС со овие другиве, излегува дека ЕЛС се премиер лига![]()
Кај им е магацинот во Карпош?pojdi im direkt ako imaat lokacija i cekaj,
Мислењето е автоматски споено:
такаа, се согласувам. ЧД
Олимпико трговскиот, спроти Гоце студентскиот.Кај им е магацинот во Карпош?
Изгледа се преместиле само карго експрес има таму. Никој не знаеше од локалите за такво каргоОлимпико трговскиот, спроти Гоце студентскиот.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Напиши само wincredit во search и ќе ти излезе повторно.Ми излезе на апликацијата, некое тркало, кое ми даде 3000 денари кредит(екстра нејасно) ме однесе до поле за купување
Излегов од тоа поле да видам дали вистина има кредит и нема.
Дали на некој друг му излезе такво нешто? (П.с сега не можам да го најдам тоа поле повеќе)
Изгледа, почна Тему ептен да скамнува(веројатно им е цел кога ке им излезе тоа да наведат луѓе одма во тој момент во рок од неколку минути да купат нешто, со цел демек да добијат нешто)
Мислењето е автоматски споено:
7400 нарачка за ѓубре од Тему Погледнете го атачментот 149215
А е како, одма до тоаза косилици. Порано беше карго експрес и остана да пишува така. Пред 10дена земав од таму.Изгледа се преместиле само карго експрес има таму. Никој не знаеше од локалите за такво карго
Видов, ама спрема договорот дека треба да купиш нешто за 7400 денари во ограничен период (од селектираните производи) тоа значи купување чисто ѓубре, со 0.000001% квалитет.Напиши само wincredit во search и ќе ти излезе повторно.
Да, ми излезе исто такво тркало и мене утрово, па го „свртев“, па добив, па имаше некое јајце за кршење, па дрн-дрн...и нешто ко некакви credits сум имал, ама ми фалеле уште малце, кои што ќе сум ги добиел доколку направам нарачка веднаш (мислам дека нарачката требаше да биди 3.000 (три илјади) денари) за да сум „добиел гратис“ кредити или сл...Ми излезе на апликацијата, некое тркало, кое ми даде 3000 денари кредит(екстра нејасно) ме однесе до поле за купување
Излегов од тоа поле да видам дали вистина има кредит и нема.
Дали на некој друг му излезе такво нешто? (П.с сега не можам да го најдам тоа поле повеќе)
Изгледа, почна Тему ептен да скамнува(веројатно им е цел кога ке им излезе тоа да наведат луѓе одма во тој момент во рок од неколку минути да купат нешто, со цел демек да добијат нешто)
Не знам... Влегов баш во карго-експрес локалот дечките ми рекоа дека тоа е Карго Експрес, за ВИП карго немаат слушнато дека има. Ги замолив да проверат да не има пратка кај нив не најдоа...А е како, одма до тоаза косилици. Порано беше карго експрес и остана да пишува така. Пред 10дена земав од таму.
Ако смениле прашај на тоа телефон ќќе ти кажат
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Јок и јас мислев така, со прва нарачка ти дава таму околу 1300 такви коини, и после треба уште многу да купуваш (негде до 7400 како што ми пишаа на чет) а реално нема ништо вредно за тие пари, освен ако не сакаш да отвориш тезга на Битпазар па да шиткашДа, ми излезе исто такво тркало и мене утрово, па го „свртев“, па добив, па имаше некое јајце за кршење, па дрн-дрн...и нешто ко некакви credits сум имал, ама ми фалеле уште малце, кои што ќе сум ги добиел доколку направам нарачка веднаш (мислам дека нарачката требаше да биди 3.000 (три илјади) денари) за да сум „добиел гратис“ кредити или сл...
Се разбира, не направив нарачка, не отидов до крај.
Само, дали на некој начин ова е веќе најава (?) дека сне во фамозното „второ“ ниво за пазарвање поскапи производи, што од друга страна ја отвора пандорината кутија со импликациите за дополнителните давачки за царини, или во најдобар случај, само ДДВ.
HEADPHONES LOGITECH ZONE 305 MIDNIGHT BLACK Wireless + bluetooth, w/microphone 981-001458
5.790,00 ден
FLASHLIGHT EXTRALINK, EFL-1031 ODIN 10W LED 400LM RECHARGEABLE BATTERY
720,00 ден
VGA GIGABYTE RTX 5080 WINDFORCE OC SFF 16GB GDDR7, 3xDP, 1xHDMI, GV-N5080WF3OC-16GD
93.990,00 ден
GAME SONY PLAYSTATION 5 Slim Blu-Ray Disk Edition 1TB + Fortnite Flowering Chaos
39.990,00 ден
PHONE CHARGER XIAOMI HYPERCHARGE (USB-A) 67W charging cable not included, BHR07SKEU
880,00 ден
MONITOR 27" GIGABYTE GS27FA SS-IPS, 1ms, 180Hz, 1920 x 1080, 2x HDMI, DP
8.560,00 ден