Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Нова активност

• Delicon
    Delicon одговори на темата Кафемат што да купам.
    Очигледно некој го користел, а и изгледа го подмачкал brew group-от кај шо не треба.
  • boro1
    boro1 реагираше на мислењето на gokica во темата Кафемат што да купам со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Ако не ова од КАМ, кажете некоја мала ефтина стварчица со мали димензии која може да прави релативно добро кафенце. Не се разбирам нити...
  • Ron26
    Ron26 одговори на темата Windows 11.
    25h2 кога искочи беше обемен апдејт, ова само една бројка смениле, да не забораат да додадат 26 :ROFLMAO:
  • C
    Chiller одговори на темата Windows 11.
    Има, еве ти точен линк...
  • stranger777
    bump
  • boksata
    boksata одговори на темата Кафемат што да купам.
    Тие што имаат philips ep2200, дали на почеток водата што излегуваше беше како масло? Цел резервоар вода испуштив, уште така матна...
    • IMG_20261002_100318.jpg
    • IMG_20261002_100327.jpg
    • IMG_20261002_100407.jpg
  • FikanA
    Некакво црево/sleeve за кабли за во канцеларија за да не се газат по земја кај би нашол кај нас? Вака нешто
    • 1790925672310.png
  • Deki22
    Deki22 реагираше на мислењето на Simonovski1993 во темата Сетек и клуб картичка со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Уште е вака со поените, дека можеш да ги корстиш само на работи без попуст? Имам 1500 поени ама никако не можам да најдам на кој маил...
  • Deki22
    Deki22 одговори на темата Сетек и клуб картичка.
    само без попуст на цените се користат поените дирек оди сетек ќе ти кажат таму искористи ги поените, оти да ти пропаднат за џабе
  • gokica
    gokica реагираше на мислењето на Oktar во темата Кафемат што да купам со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Земи Nesspresso кафемат на капсули. Мало, компактно и тивко кафематче и најбитно, мн голем екосистем, скоро и да нема прозиводител на...
  • Oktar
    Oktar реагираше на мислењето на krema во темата Кафемат што да купам со лол лол.
    Абе ај :ROFLMAO:
  • Steff_92
    Steff_92 одговори на темата Torrent Invites Giveaway.
    А има некој Invite да пушти за тие два? Гледам затворени се.
  • chroot
    chroot одговори на темата Aliexpress.
    Дали користите АИ за 18% ДДВ да пресметате ? Многу работи не се како што кажале, добро е што уште не почнале со тие фиксни трошоци што...
  • petkotrajko
    petkotrajko реагираше на мислењето на krema во темата Кафемат што да купам со лол лол.
    Абе ај :ROFLMAO:
  • crossfire_hurricane
    crossfire_hurricane реагираше на мислењето на Pane24 во темата Steam Machine за 150$ со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Што поголема топлинска енергија се ослободува тоа пократко е времетрањето на термалната паста. На 580 киве и 1060ките у времето ако се...

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно